Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης – Χρυσή Βαρδινογιάννη: Ζουν έναν έρωτα χωρίς συμβάσεις! [pics]

Ήταν Μάρτιος του 2018 όταν έσκασε σαν “βόμβα” η είδη πως ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης είναι ζευγάρι με την καλλονή Χρυσή Βαρδινογιάννη. Έκτοτε, όσο και αν τους πίεσαν να μιλήσουν γι’ αυτό τον έρωτα, και οι δύο τηρούν σιγήν ιχθύος. Τόσο ο ταλαντούχος ηθοποιός και σκηνοθέτης όσο και η σύντροφός του ανέκαθεν προτιμούσαν να κινούνται σε χαμηλούς τόνους και δεν επιθυμούν να θορυβούν με την προσωπική τους ζωή. Μπορεί να έπαψαν το κρυφτό και να έκαναν επίσημες κοινές εξόδους, όμως ποτέ δεν μίλησαν για τη δυνατή σχέση τους, που τους γεμίζει ευτυχία.

“Κι ούτε πρόκειται να σπάσουν τη σιωπή τους” επιμένουν πρόσωπα από το φιλικό τους περιβάλλον. Ακόμη και σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης αρκέστηκε μόνο να πει “Λίγο πριν από τα 50, ενηλικιώνομαι στην αγάπη”.  Όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα Real News, πορεύονται μαζί, ευτυχούν μαζί, χωρίς συμβάσεις και χωρίς να σκέφτονται, για την ώρα τουλάχιστον, να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Όσοι τους ζουν κάνουν λόγο για ένα υπέροχο ζευγάρι, που διακρίνεται για το χιούμορ και τη χημεία του!

Μάλιστα, την περασμένη Τετάρτη, η Χρυσή Βαρδινογιάννη έδωσε το παρών στην επίσημη πρεμιέρα του συντρόφου της. Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης πρωταγωνιστεί και σκηνοθετεί το έργο “Ποιος Φοβάται τη Βιρτζίνια Γουλφ” και η αγαπημένη τους δεν θα μπορούσε να μη βρεθεί στο πλευρό του και να τον απολαύσει στο θεατρικό σανίδι.

Φωτογραφίες: NDP, Papadakis Press

Read More

And More