Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Ποιος είναι ο γοητευτικός γιος του Έλληνα πρωθυπουργού που έκλεψε την καρδιά της Μαρίας Σάκκαρη

Ένα από τα πρόσωπα που έχουν καταφέρει το τελευταίο διάστημα να τραβήξουν επάνω τους τα βλέμματα, είναι ο γιος του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και της συζύγου του Μαρέβας,Κωνσταντίνος. Ο λόγος που τα φώτα όμως στράφηκαν πάνω του αυτή τη φορ  ά, δεν έχει να κάνει με τους γονείς του αλλά με την προσωπική του ζωή.

Οι πανηγυρισμοί του στους αγώνες της Μαρίας Σάκκαρη στο Roland Garos έφεραν την αποκάλυψη ενός τρυφερού ειδυλλίου που έχει αναπτυχθεί ανάμεσά τους. Μάλιστα, η νεαρή τενίστρια λίγες μέρες μετά τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν για τη σχέση τους δημοσίευσε και μια κοινή τους φωτογραφία στο Instagram της επιβεβαιώνοντας με έμμεσο τρόπο πως κάτι τρέχει ανάμεσά τους.. (δες εδώ την τρυφερή ανάρτηση της Μαρίας Σάκκαρη με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη)

Ποιος είναι όμως ο νεαρός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης;

Πρόκειται για το μεγαλύτερο από τα τρία παιδιά του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και της συζύγου του Μαρέβας. Μάλιστα είναι εκείνος που έχει κληρονομήσει και το όνομα του παππού του, και επίσης σπουδαίου άντρα στο χώρο της πολιτικής Κωνσταντίνου. Βέβαια εκτός από το όνομα του παππού του ο πρωθυπουργός της χώρας μας έχει αποκαλύψει πως έχει κληρονομήσει και το καυστικό του χιούμορ.

Ο Κωνσταντίνος, αποφοίτησε από το Κολέγιο Αθηνών, το σχολείο στο οποίο ήταν μαθητής και ο πατέρας του, ενώ συνέχισε τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο της Βοστώνης. Από μικρός αγαπούσε πολύ τον αθλητισμό και πιο συγκεκριμένα το ποδόσφαιρο ενώ ακόμη ένα σπορ που απολαμβάνει είναι το σκι.

Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του στη Βοστώνη, επέστρεψε στη χώρα μας και λίγους μήνες μετά, τον Σεπτέμβριο του 2020 μπήκε στο στρατό για να εκτελέσει την στρατιωτική του θητεία. Μάλιστα, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης παρότι θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει το όνομα του πατέρα του προκειμένου να κάνει τη θητεία του σε κάποιο κοντινό στην πρωτεύουσα μέρος, εκείνος επέλεξε τον Έβρο από όπου και απολύθηκε τον Μαϊο του 2021.

Οι δημόσιες εμφανίσεις συνοδεύοντας τους γονείς του σε διάφορες κατά καιρούς υποχρεώσεις τους πολλές, ενώ ο ίδιος -όπως και οι περισσότεροι νέοι της ηλικίας του – είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media, με τον Πρωθυπουργό αλλά και την Πρώτη Κυρία της χώρας να αναρτούν συχνά φωτογραφίες με τις αδερφές του, Σοφία και Δάφνη από τις καθημερινές και προσωπικές τους στιγμές.

 

 

Read More

And More