Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Ταΐζει τη νεογέννητη κόρη του και στέλνει τις ευχές του για το νέο έτος – Φωτογραφία

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος διανύει την πιο όμορφη περίοδο της προσωπικής του ζωής, από την ημέρα που η σύζυγός του, Ελένη Καρβέλα έφερε στον κόσμο της κόρη τους.

«Είναι εξαιρετικά η Ελένη. Είναι μια καταπληκτική μητέρα, δεν έχω λόγια. Δεν ξέρω αν είμαι περισσότερο ερωτευμένος με την κόρη μου ή τη γυναίκα μου. Είναι διαφορετικό αλλά και τα δύο είναι έντονα», είχε δηλώσει πρόσφατα ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Ο γνωστός πολιτικός και η σύζυγός του απολαμβάνουν στο έπακρο της νέα τους καθημερινότητά, ωστόσο, ακόμα βρίσκονται στο στάδιο προσαρμογής και προσπαθούν να βρουν τα πατήματά τους με την μικρή τους.

Το ζευγάρι το βράδυ του Σαββάτου 31/12 γιόρτασε για πρώτη φορά μαζί με την κόρη του την πρώτη τους Πρωτοχρονιά, υποδέχτηκαν μαζί το νέο έτος και είναι έτοιμοι να ζήσουν όμορφες οικογενειακές στιγμές το 2023.

Το πρωί της Κυριακής 1/1 ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την πρώτη του φωτογραφία για το νέο έτος. Όπως θα δεις, ο τρυφερός μπαμπάς ταΐζει την κόρη του με το μπιμπερό ενώ στο πλευρό του βρίσκεται η σύζυγός του.

«Καλή και ευλογημένη χρονιά, με υγεία και χαρά!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Read More

And More