Κωνσταντίνος Παντελίδης: Ο μικρότερος αδερφός του Παντελή στην πρώτη του συνέντευξη

Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης, ο μικρότερος αδερφός του αείμνηστου Παντελή, φωτογραφίζεται για το περιοδικό HELLO και δίνει την πρώτη του εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη. Έχοντας αποφασίσει να ακολουθήσει τα βήματα του Παντελή, ο 18χρονος Κωνσταντίνος αποκάλυψε στη Μαρία Κολλιάτσα πράγματα που δεν ξέραμε τόσο για εκείνον, όσο και για τον αδερφό του.

«Δεν είχα κανέναν δισταγμό να ασχοληθώ με τον χώρο της μουσικής, δεν σκέφτηκα ποτέ να κάνω πίσω. Η οικογένειά μου, όμως, αμφιταλαντευόταν. Παρόλα αυτά, όμως, μου έδωσαν όλα τα εφόδια» δήλωσε.

Όσον αφορά στα τραγούδια του, εξομολογήθηκε πως «είναι βιωματικά. Εμπνέομαι από κάτι που συμβαίνει σε εμένα ή αλλά και σε μια ιστορία που μπορεί να ακούσω. Κάποιοι μπορεί να πουν κακοπροαίρετα ότι ένας στίχος είναι γραμμένος από τον Παντελή και όχι από εμένα. Αυτά τα σχόλια, όμως, αποδεικνύουν ότι κάνω κάτι καλά, στο οποίο ο αδερφός μου ήταν κορυφαίος. Αν διαπίστωνα ότι δεν είμαι κατάλληλος, δεν θα το επιχειρούσα. Δεν είμαι ψώνιο να τραγουδήσω οπωσδήποτε. Με συγκινεί το γεγονός ότι ο Παντελής δεν φεύγει από την καρδιά του κόσμου».

Read More

And More