Κωνσταντίνος Πλεύρης – Τζόρτζια Σιακαβάρα: Η ανακοίνωση του μοναστηριού που φημολογείται ότι έγινε ο γάμος τους

Με μια ανακοίνωση-διαμαρτυρία προς τα Μέσα η Ιερά Μονή του Αγίου Κυπριανού και Ιουστίνης στη Φυλή διαψεύδει την είδηση πως ο Κωνσταντίνος Πλεύρης και η Τζόρτζια Σιακαβάρα πραγματοποίησαν εκεί τον γάμο τους την περασμένη Δευτέρα 18/12.

Η είδηση περί γάμου του ζευγαριού γράφτηκε αρχικά από την εφημερίδα On Time και τη δημοσιογράφο Ρενέ Σαραντινού, η οποία μάλιστα στο κείμενό της ανέφερε πως το γεγονός επιβεβαίωσε η ίδια η Τζόρτζια Σιακαβάρα. Εκ τότε όμως, το ζευγάρι παίζοντας «κρυφτό» με τους δημοσιογράφους αρνούνταν να επιβεβαιώσει ή διαψεύσει την είδηση. Μέχρι που τελικά είπαν στις κάμερες ότι η είδηση δεν ισχύει.

Η Ιερά Μονή του Αγίου Κυπριανού και Ιουστίνης στη Φυλή με ανακοίνωσή της το βράδυ της Παρασκευής 22/12 διέψευσε επίσης την ειδηση.

«Στην Ιερά Μονή μας, σύμφωνα με τους κανόνες της εκκλησίας δεν τελούνται γάμοι. Στις δε, ενορίες της Ιεράς Μητροπόλεως Ορωπού και Φυλής των Γνήσιων Ορθόδοξων Χριστιανών της Ελλάδος, στην οποία ανήκουμε, τελούνται αποκλειστικά και μόνο για τα μέλη του Ποιμνίου της. Διαμαρτυρούμεθα εντόνως για την ανεύθυνη και συκοφαντική παραπληροφόρηση» ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

«Αν η νύφη δίνει πληροφορίες για τον γάμο της και τρολάρει, όπως τρολάρει και ο κύριος Πλεύρης, ενδεχομένως να το κάνουν για να διατηρήσουν το θέμα στην επικαιρότητα. Δεν έχω κάτι άλλο να πω…» ανέφερε η δημοσιογράφος Ρενέ Σαραντινού στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» το μεσημέρι του Σαββάτου 23/12, τονίζοντας πως η ίδια η Γεωργία Σιακαβάρα της έδωσε την είδηση.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164