Κωνσταντίνος Πλεύρης – Τζόρτζια Σιακαβάρα: Η σχέση εξπρές, ο γάμος και οι αντιδράσεις των παιδιών του

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης παντρεύτηκε την κατά 35 χρόνια νεότερη σύντροφό του, Τζόρτζια Σιακαβάρα, κάτω από άκρα μυστικότητα, όπως εξάλλου και επιθυμούσαν οι δυο τους.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της On Time από τη Ρενέ Σαραντινού, ο γάμος του Κωνσταντίνου Πλεύρη και της Τζόρτζια Σιακαβάρα τελέστηκε υπό άκρα μυστικότητα τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου, με τους καλεσμένους να μην ξεπερνούν τους δέκα, με τα παιδιά του Κωνσταντίνου Πλεύρη, Θάνο και Φένια να είναι απόντες.

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks έγινε και επισήμως γυναίκα του Κωνσταντίνου Πλεύρη σε ένα μυστικό γάμο με 10 καλεσμένους κι πλέον τα φώτα πέφτουν στα δύο παιδιά του νομικού που δεν παρέστησαν στην τελετή και στέλνουν τα δικά τους μηνύματα.

Κωνσταντίνος Πλεύρης – Οι πρώτες αντιδράσεις των παιδιών του

Ο Θάνος Πλεύρης αντέδρασε με μια ανάρτηση στο διαδίκτυο και η αδερφή του Φένια, με ένα από τα γνωστότερα του Γιώργου Ζαμπέτα έτσι όπως προβλήθηκε το 1967, σε κινηματογραφική επιτυχία της εποχής.

Συγκεκριμένα, ο γιος του Θάνος Πλεύρης έγραψε στον επίσημο λογαριασμό του στο twitter: «Αμαρτίαι πατέρων παιδεύουσι τέκνα».

Θάνος Πλεύρης: «Σεβαστή η επιλογή του, αλλά δεν μου αρέσει η δημοσιότητα» – Όσα δήλωνε ο γιος του Κωνσταντίνου Πλεύρη 1,5 μήνα πριν από τον γάμο του ζευγαριού…

Η Φένια Πλεύρη, κόρη του Κωνσταντίνου Πλεύρη, έστειλε το δικό της μήνυμα στον πατέρα της για τον γάμο με την Τζόρτζια Σιακαβάρα.

Αναρτώντας ένα απόσπασμα από την ελληνική ταινία με τίτλο «Πατέρα κάτσε φρόνιμα» όπου ακούγεται και το ομώνυμο τραγούδι του Γιώργου Ζαμπέτα, η Φένια Πλεύρη αντιδρά για την επιλογή του 83χρονου πατέρα της να προχωρήσει σε γάμο με την 49χρονη Τζόρτζια Σιακαβάρα.

 

Παρά τις όποιες αντιδράσεις, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης είχε πάρει εδώ και καιρό τις αποφάσεις του. Είχε περιγράψει μάλιστα πως είχε στο μυαλό του το νέο του γάμο.

«Η Γεωργία σημαίνει μια μικρή λεξούλα για μένα με τρία γράμματα. Το παν. Η πρόταση γάμου έχει γίνει εδώ και καιρό και ο γάμος θα γίνει πριν από το τέλος του 2023. Θα γίνει στο σπίτι που έχω στην Παιανία, όπου εκεί υπάρχει το ερημοκλήσι του Αγίου Θωμά. Αυτή είναι η σκέψη μου», ανέφερε σε δηλώσεις του ο Κωνσταντίνος Πλεύρης.

Ήταν 25 Οκτωβρίου όταν ο Κωνσταντίνος Πλεύρης και η Τζόρτζια Σιακαβάρα έκαναν την πρώτη κοινή τους έξοδο στην Κηφισιά μετά τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν ζευγάρι. Λίγες μέρες αργότερα ήρθαν οι πρώτες δηλώσεις του Θάνου Πλεύρη για τη σχέση του πατέρα του.

Ο 46χρονος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας επιβεβαίωσε μάλιστα πως έχει γνωρίσει και γευματίσει με την 49χρονη, σύζυγο πλέον, του πατέρα του.

Ποια είναι η Τζόρτζια Σιακαβάρα

Εκτός από το καλλιτεχνικό της ταλέντο και τη φωνή της, η Τζόρτζια Σιακαβάρα έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων σε αγγλόφωνο κολλέγιο. Έχει τελειώσει αισθητικός σε ΙΕΚ και στα 43 της σπούδασε υποκριτική. Νωρίτερα, είχε πάει σε πρακτορείο μοντέλων ενώ έχει συμμετάσχει σε διαφημίσεις ως μοντέλο χεριών και ποδιών.

Σε ηλικία 20 ετών καταπιάστηκε με το τραγούδι με το οποίο ασχολήθηκε για περίπου 15 χρόνια. Το σταμάτησε όταν έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της, λόγω προβλημάτων που εμφάνισε στη φωνή της από τη στενοχώρια. Το ευρύ κοινό τη γνώρισε μέσα από τη συμμετοχή της στο My Style Rocks.

Να σημειώσουμε ότι λίγες ώρες μετά το δημοσίευμα για τον γάμο του ζευγαριού, η δημοσιογράφος Πόπη Παπαδοπούλου μίλησε με τον ηγούμενο της Ιεράς Μονής του Αγίου Κυπριανού, ο οποίος διαψεύδει τον γάμο του Κωνσταντίνου Πλεύρη και της Τζόρτζιας Σιακαβάρα. Άλλωστε, στο εν λόγω Μοναστήρι, όπως τόνισε, δεν γίνονται τέτοιου είδους τελετές.

Read More

And More