Κωνσταντίνος Πλεύρης – Τζόρτζια Σιακαβάρα: Παντρεύτηκαν υπό άκρα μυστικότητα

O Κωνσταντίνος Πλεύρης και η Τζόρτζια Σιακαβάρα ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας υπό άκρα μυστικότητα.

Ο γάμος του ζευγαριού πραγματοποιήθηκε στην Ιερά Μονή του Αγίου Κυπριανού και Ιουστίνης στη Φυλή. Πρόκειται για ένα πολύ γνωστό μοναστήρι, που το επισκέπτεται πολύς κόσμος από όλη την Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό. Η φήμη του οφείλεται στους εξορκισμούς που γίνονται εκεί αλλά και στο διάβασμα των ευχών του Αγίου Κυπριανού και της Αγίας Ιουστίνης στους πιστούς.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο αποκλειστικό δημοσίευμα της εφημερίδας On Time από τη Ρενέ Σαραντινού, ο γάμος του Κωνσταντίνου Πλεύρη και της Γεωργίας Σιακαβάρα τελέστηκε υπό άκρα μυστικότητα τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου, με τους καλεσμένους να μην ξεπερνούν τους δέκα, με τα παιδιά του Κωνσταντίνου Πλεύρη, Θάνο και Φένια να είναι απόντες.

Κουμπάρος τους έγινε ένας από τους πιο καλούς φίλους του Κωνσταντίνου Πλεύρη. Απούσα όμως από το μυστήριο ήταν και η μητέρα της νύφης αφού διάφορα προβλήματα υγείας δεν της επέτρεψαν να παραστεί στον γάμο.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η Τζόρτζια Σιακαβάρα έλαμπε μέσα στο νυφικό της, που όπως είχε ανακοινώσει η ίδια, είναι το ίδιο που φορούσε και η μητέρα της στον γάμο της.

Σε επικοινωνία που είχε η δημοσιογράφος με τη Τζόρτζια Σιακαβάρα, εκείνη επιβεβαίωσε το ευτυχές γεγονός δηλώνοντας ευτυχισμένη και χαρούμενη γι’ αυτό το νέο ξεκίνημα της κοινής ζωής με τον αγαπημένο της.

Read More

And More