Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Όταν ο «Άλλος Άνθρωπος» είχε βραβευτεί από την Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Για «ξέπλυμα» μαύρου χρήματος κατηγορείται ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, γνωστός για την κοινωνική προσφορά με την κουζίνα ως «Ο Άλλος Άνθρωπος».

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, «Πρώτο Θέμα», που κυκλοφορεί σήμερα, ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος έπαιρνε τα χρήματα από επώνυμους και απλούς πολίτες, τα έβαζε σε προσωπικούς λογαριασμούς και τα έπαιζε τυχερά παιχνίδια – «Το εγκληματικὀ προϊόν» υπολογίζεται σε 600.000 ευρώ – Κατηγορείται ακόμα μια συγγενής και μία συνεργάτης του. ΔΕΣ ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Μάλιστα, πριν λίγους μήνες και συγκεκριμένα τον Σεπτέμβρη του 2023 σε ειδική τελετή, που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, επέδωσε τιμητικές διακρίσεις, σε συμπολίτες μας, που έχουν διακριθεί για την κοινωνική τους δράση και την προσφορά τους προς τον συνάνθρωπο.

Ανάμεσά τους και ο ιδρυτής της κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, ο οποίος από το 2011 παρέχει γεύματα σε χιλιάδες συνανθρώπους μας, που έχουν ανάγκη και συντρέχει οικογένειες που στερούνται πόρων.

Η Κατερίνα Σακελαρροπούλου είχε ευχαριστήσει τον ιδρυτή της κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος» αλλά και τους υπόλοιπους συμπολίτες μας που βραβεύτηκαν για την πολυδιάστατη προσφορά τους και υπογράμμισε ότι η δράση τους προσδίδει στην κοινωνική συνύπαρξη ουσιαστικό περιεχόμενο και λειτουργεί ως παράδειγμα, ενώ τους προέτρεψε να συνεχίσουν το σημαντικό τους έργο, με την ίδια πίστη και επιμονή.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Read More

And More