Κωνσταντίνος Τσαγκάρης: «Ο Γιώργος Καράβας είναι μέντοράς μου»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day έκανε ο Κωνσταντίνος Τσαγκάρης, ο οποίος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο GNTM.

O Κωνσταντίνος Τσαγκάρης, ο οποίος ήταν ένας από τους φιναλίστ του ριάλιτι μόδας, μίλησε μεταξύ άλλων για τη δική του εμπειρία, για τον Γιώργο Καράβα, τον οποίο χαρακτήρισε μέντορά του αλλά και για τη Σοφία Χατζηπαντελή.

«Γενικά μετά το παιχνίδι είχα τον χρόνο να χτίσω ένα δυνατό book για να είμαστε έτοιμοι να βγούμε και έξω. Έχω κάνει κάποια βήματα, πήγα και Ολλανδία στην αρχή και είχε το Γιώργο δίπλα μου και ως μέντορα και ως coach στη ζωή. Μου έχει σταθεί πάρα πολύ», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Τσαγκάρης. 

Ο Κωνσταντίνος Τσαγκάρης στη συνέχεια αναφέρθηκε και στη νέα κριτή του GNTM, Σοφία Χατζηπαντελή, λέγοντας: «Με την Σοφία Χατζηπαντελή γνωριστήκαμε στο Μιλάνο. Είναι ένας γλυκύτατος άνθρωπος. Εννοείται πως την γνώριζα από πριν ως μοντέλο και είναι συγκλονιστική. Θεωρώ ότι το look με τα φρύδια είναι κάτι πάρα πολύ ιδιαίτερο και πιστεύω πως πρέπει πλέον να κάνουμε open up το τι θεωρούμε όμορφο και μέχρι ποιο σημείο μπορεί να φτάσει η ομορφιά».

Read More

And More