Κωνσταντίνος Βασάλος: Αποκάλυψε πώς αποφάσισαν να συγκατοικήσουν με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος μετρούν περισσότερα από δύο χρόνια σχέσης και είναι πολύ ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι.

Οι δυο τους πρόσφατα προχώρησαν και σε ένα… extreme makeover του σπιτιού, όπου μένουν. Πώς όμως, αποφάσισαν να συγκατοικήσουν;

Με αφορμή ένα θέμα για τη συγκατοίκηση που συζητήθηκε στη σημερινή εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποκάλυψε ότι ζήτησε από την καλή του να μείνουν μαζί, ωστόσο εκείνη αρχικά αρνήθηκε.

«Όταν υπάρχει έρωτας και πάθος και οι δύο αυθόρμητα θέλουν να μείνουν μαζί. Εγώ της είπα από μόνος μου να συγκατοικήσουμε. Μου είπε “τι είναι αυτά που μου λες;”. Την επόμενη εβδομάδα μου είπε “έλα να μείνουμε μαζί”. Κοιμόνταν μία στο σπίτι μου, μία εγώ στο σπίτι της. Εγώ πήγα στο σπίτι της όλα μου τα ρούχα. Ήθελα και εγώ, ήθελε και αυτή. Τότε έμενα με τη μητέρα μου. Εγώ όταν γύρισα από το Survivor δεν είχα σπίτι. Γύρισα στο πατρικό μου. Αν είχα δικό μου σπίτι θα μέναμε στο δικό μου με την Ευρυδίκη. Μετά μπήκαμε στη διαδικασία να ψάξουμε σπίτι να νοικιάσουμε» είπε χαρακτηριστικά.

Δες το σχετικό βίντεο:

Read More

And More