Κωνσταντίνος Βασάλος: Έγινε 30! Η έκπληξη και οι τρυφερές ευχές της Ευρυδίκης Βαλαβάνη [pics]

Μία ξεχωριστή ημέρα είναι η σημερινή για τον Κωνσταντίνο Βασάλο, αφού έχει τα γενέθλιά του! Ο personal trainer που έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στον πρώτο κύκλο του Survivor, τα τελευταία δύο χρόνια βρίσκεται στη τηλεόραση, δοκιμάζοντας κάτι διαφορετικό στην καριέρα του. Ο συνεργάτης της Σίσσυς Χρηστίδου λοιπόν έγινε 30 και δεν θα μπορούσε να το γιορτάσει μακριά από τους αγαπημένους του ανθρώπους.

Από το πλευρό του λοιπόν δεν θα μπορούσε να λείπει η σύντροφός του, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, με την οποία συμπλήρωσαν πριν λίγο καιρό δύο χρόνια σχέσης. Η γνωστή δημοσιογράφος ετοίμασε μια μικρή έκπληξη στον αγαπημένο της, ενώ δεν δίστασε να του ευχηθεί και δημόσια, κοινοποιώντας στο προφίλ της στο Instagram μία από τις αγαπημένες κοινές φωτογραφίες τους. “Χρόνια σου πολλά αγάπη μου! Είσαι μοναδικός και είμαι πολύ τυχερή που σε έχω! Να σε χαιρόμαστε”, σημείωσε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας της.

Από την άλλη, ο Κωνσταντίνος Βασάλος πόζαρε χαμογελαστός και κρατώντας την τούρτα του σχολιάζοντας: “Σε ένα αποστακτήριο κάτω από τον Όλυμπο με καλούς φίλους και τσίπουρο απλά και ωραια έγινα και εγώ 30!!! Ελπίζω να ξεκίνησε η πιο παραγωγική δεκαετία για μένα!!

Δες φωτογραφίες:

Πολύχρονος!

Read More

And More