Κωνσταντίνος Βασάλος – Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Όλη η αλήθεια για τη σχέση τους!

Η πρώτη γνωριμία έγινε στον Άγιο Δομίνικο στο Survivor και τώρα είναι ένα από τα πιο καυτά ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, που αν και φάνηκε από την αρχή της γνωριμίας τους πως θα γίνουν ζευγάρι, εκείνοι ξεκίνησαν τελικά ως φίλοι και είναι μαζί εδώ και τρεις μήνες.

Πώς προέκυψε ο έρωτάς τους και πότε ξεκίνησε η σχέση τους; Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μιλούν για όλα στο Down Town και τη Φανή Πλατσατούρα.

“Όταν γίναμε ζευγάρι πια, δεν φοβηθήκαμε να το ανακοινώσουμε, απλώς το καθυστερήσαμε μέχρι να σιγουρευτούμε για τη σχέση. Ήταν όμως πλέον χαζό να κρυβόμαστε”, εξομολογείται ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ενώ η Ευρυδίκη ξεκαθαρίζει πως ο Κωνσταντίνος της φέρθηκε από την αρχή πολύ όμορφα: “Ο Κωνσταντίνος ήταν κύριος με όλη τη σημασία της λέξης. Ποτέ δεν με πίεσε για κάτι, με διεκδικούσε με πολύ ωραίο και διακριτικό τρόπο”.

Περίπου πόσο καιρό είστε μαζί;

Ε: Περίπου τρεις μήνες. Τον Οκτώβρη δώσαμε το πρώτο μας φιλί.

Πάντως οι φήμες ότι είστε ζευγάρι είχαν ξεκινήσει από το παιχνίδι ακόμη και έγιναν πιο έντονες μόλις βγήκατε από αυτό.

Ε: Ναι, αλλά τότε δεν μπορούσαμε να βγούμε να ανακοινώσουμε κάτι, γιατί απλώς δεν υπήρχε κάτι μεταξύ μας. Έβγαζαν τις φήμες ότι είμαστε ζευγάρι γιατί μας έβλεπαν παντού μαζί.

Κ: Κάναμε μέχρι και διακοπές μαζί για πέντε μέρες στη Ρόδο. Ήμασταν φίλοι και σιγά σιγά αυτό εξελίχθηκε κάπως διαφορετικά. Όταν όμως γίναμε ζευγάρι πια, δεν φοβηθήκαμε να το ανακοινώσουμε, απλώς το καθυστερήσαμε μέχρι να σιγουρευτούμε για τη σχέση. Γιατί ήταν πλέον χαζό να κρυβόμαστε και λέμε σε όλους όσοι μας ρωτούσαν συνέχεια: «Όχι, παραμένουμε ακόμη φίλοι». Κάπως έτσι, αποφασίσαμε να βγούμε να το πούμε.

Αν εσείς οι δύο γνωριζόσασταν σε ένα μπαρ και όχι στο Survivor, θα υπήρχε φλερτ μεταξύ σας;

Ε: Ο Κωνσταντίνος είναι ένας πολύ ωραίος άνδρας αλλά αν ήταν όπως ήταν πριν μπει στο παιχνίδι, δεν θα τον παρατηρούσα. Τώρα που έγινε λίγο νορμάλ άνθρωπος, ναι, θα τον κοιτούσα. Ήταν πολύ φουσκωτός.

Ευρυδίκη, εσύ δεν είχες μια άλλη σχέση όσον καιρό ήσουν στο παιχνίδι;

Ε: Ναι, αλλά η σχέση αυτή έληξε αμέσως μετά το παιχνίδι για προσωπικούς λόγους.

Πότε άρχισε να βλέπει ο ένας τον άλλον διαφορετικά;

Ε: Μέσα στο παιχνίδι γενικά λέγαμε ότι ο Κωνσταντίνος είναι ένα ωραίο παιδί, όπως ο Κοκκινάκης. Τον είδα κάπως διαφορετικά μετά την ένωση, όπου βάλαμε ρούχα και φτιαχτήκαμε κάπως.

Κ: Κι εγώ στο πάρτι για την ένωση την είδα διαφορετικά, που έβαλε το φόρεμα, βάφτηκε και έφτιαξε το μαλλί. Εκεί την είδα πράγματι πολύ διαφορετικά. Είπα από μέσα μου: «Ουάου, ωραία γυναίκα».

Τώρα μένετε μαζί;

Κ: Όχι, ακόμη, αλλά θα γίνει και αυτό κάποια στιγμή. Το έχουμε σκεφτεί, το έχουμε συζητήσει και το έχουμε βάλει ήδη σε μια διαδικασία.

Διαβάστε περισσότερα στο Down Town που κυκλοφορεί!

Read More

And More