Κωνσταντίνος Χαρδαβέλλας: Στο νοσοκομείο ο γιος του γνωστού δημοσιογράφου – Φωτογραφία

Με φωτογραφία μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου ο Κωνσταντίνος Χαρδαβέλλας ενημέρωσε για την περιπέτεια με την υγεία του.

Ο γιος του γνωστού δημοσιογράφου, Κώστα Χαρδαβέλλα, τις τελευταίες ημέρες ένιωθε έντονη αδυναμία λόγω αρκετών υποχρεώσεων, κάτι που έκανε τον οργανισμό του να καταρρεύσει όπως αναφέρει ο ίδιος στην ανάρτησή του.

Κωνσταντίνος Χαρδαβέλλας – Η φωτογραφία και το μήνυμα στο facebook

«Ένα μικρό εμπόδιο στο δρόμο είχαμε αυτές τις μέρες αλλά όλα πηγαίνουν καλύτερα. Δεν είναι Covid για όσους αναρωτιέστε, είναι η κόπωση και το άγχος των τελευταίων μηνών, τα οποία κακώς αγνόησα. Σε μια προσπάθεια να είμαι ταυτόχρονα παντού, ο οργανισμός μου κατέρρευσε και κάπως έτσι βρισκόμαστε εδώ με διαφορά σωληνάκια στο χέρι.

Ο κυρίως λόγος που το ανεβάζω αυτό είναι για να πω σε όλους ότι τίποτα δεν αξίζει να θυσιάζουμε την υγεία μας. Να ακούτε το σώμα σας γιατί αυτό ξέρει πότε είναι η ώρα να κάνετε διάλλειμα. Και αν όχι για εσάς, κάντε το για τα άτομα που σας αγαπάνε και θα ανησυχήσουν αν σας συμβεί κάτι.

Όσο για μένα, κάνω μια μικρή επαναφορά του συστήματος και θα επιστρέψω σύντομα τόσο στo Δήμο Παλαιού Φαλήρου όσο και στο διαιτολογικό γραφείο μου, καθώς βέβαια και στο New York College και τους μαθητές μου», έγραψε ο Κωνσταντίνος Χαρδαβέλλας με τους διαδικτυακούς του φίλους να του εύχονται περαστικά.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164