Kοντόπουλος – Αρσενάκος: Βρέθηκαν στα γενέθλια διάσημου, ξένου τραγουδιστή!

Ο Δημήτρης Κοντόπουλος, ο Γιώργος Αρσενάκος και ο Ηλίας Κοκοτός βρέθηκαν στη Μόσχα, ο καθένας για τους δικούς του επαγγελματικούς λόγους. Και οι τρεις μαζί όμως έδωσαν το παρών στο γενέθλιο πάρτυ του διάσημου Ρώσου τραγουδιστή Φιλίπ Κιρκόροφ που έκλεισε τα 45 του χρόνια. Aπό εκεί πέρασε όλη η showbiz της Ρωσίας.

Ο διάσημος τραγουδιστής έδωσε τον καλύτερό του εαυτό στη σκηνή, σε τρεις μεγάλες συναυλίες, που έδωσε στο Kremlino και όλοι μαζί πέρασαν μια αξέχαστη βραδιά για τα γενέθλιά του στο διάσημο εστιατόριο Tourandeau.

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπουμε τον ιδιοκτήτη του Porto Eλούντα Ηλία Κοκοτό, τον Δημήτρη Κοντόπουλο πoυ έχει γράψει τραγούδια του Ρώσου τραγουδιστή, τον Γιώργο Αρσενάκο που βρέθηκε στη Μόσχα για τις ανάγκες της επέκτασης της δισκογραφικής εταιρείας Panik Records, το παγκοσμίου φήμης μοντέλο των οίκων Αrmani και Dior, Marlon Teixeira και τον Φιλίπ Κιρκόροφ την ημέρα των γενεθλίων του.

Ο Ηλίας Κοκοτός ανέβασε στο twitter την φωτογραφία και η Ελληνίδα σύζυγος του Tom Hanks, Rita Wilson έκανε την έκανε retweet!

Read More

And More