Κορίτσι έστειλε επιστολή στον διευθυντή του πατέρα της που εργάζεται στη google, για να του δώσει ρεπό!

Υπάλληλος της Google θα πάρει μια εβδομάδα άδεια από τη δουλειά του για να την περάσει με την κόρη του χάρη σε ένα αξιολάτρευτο σημείωμα που έγραψε εκείνη στο αφεντικό του.

Η Katie παρακάλεσε το γίγαντα του διαδικτύου να δώσει στον πατέρα της μόλις μία ημέρα ρεπό για να γιορτάσουν τα γενέθλιά του.

«Αγαπητέ εργαζόμενε της google,« ‘ελεγε το χειρόγραφο σημείωμα. «Μπορείς σε παρακαλώ να φροντίσεις ο μπαμπάς μου να πάρει μια μέρα ρεπό την τετάρτη; Επειδή ο μπαμπάς παίρνει μόνο ένα ρεπό το Σάββατο ».

/

Ο λόγος του μικρού κοριτσιού δεν τελείωσε εκεί.

«Υ.Γ. Είναι τα ΓΕΝΕΘΛΙΑ του μπαμπά! έγραψε. «Y.Γ. Είναι καλοκαίρι, ξέρεις ».

Ο Daniel Shiplacoff, το αφεντικό του πατέρα της, είδε το γράμμα και απάντησε: «Αγαπητέ Katie, σε ευχαριστώ για το σημείωμα και το αίτημά σου.

«Ο πατέρας σου δουλεύει πολύ σκληρά και σχεδιάζει πολλά όμορφα και ευχάριστα πράγματα για την Google και εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. «Με την ευκαιρία των γενεθλίων του, του δίνουμε όλη την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου, για διακοπές. Απολαύστε το!

Οι εικόνες από τις επιστολές κυκλοφόρησαν παντού ενώ οι ταυτότητες του κοριτσιού και του μπαμπά της δεν έχουν αποκαλυφθεί.

Read More

And More