Κορονοϊός: Άλλος ένας θάνατος – Συνολικά 211 στην Ελλάδα

Έναν ακόμα θάνατο “υπογράφει”, δυστυχώς, ο κορονοϊός στη χώρα μας, όπου η πανδημία παρουσιάζει, πλέον, έξαρση σε όλη την επικράτεια.

Η τελευταία ζωή που πήρε ο κορονοϊός είναι μίας 85χρονης γυναίκας, η οποία νοσηλευόταν στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”, με τον συνολικό αριθμό των νεκρών στην Ελλάδα να ανέρχεται στους 211.

Νωρίτερα την Παρασκευή (07.08.2020), ο ΕΟΔΥ, ανακοίνωσε 151 νέα κρούσματα του Covid – 19, ενώ ο συνολικός αριθμός των περιστατικών ανέρχεται πλέον σε 5.270.

Κορονοϊός: Στα «κόκκινα» Αττική – Θεσσαλονίκη και ακόμη 21 περιοχές!

Ο κορονοϊός παραμένει ανάμεσά μας και συνεχώς εξαπλώνεται, όπως… μας υπενθύμισε η σημερινή (07/08/2020) ανακοίνωση του ΕΟΔΥ για τα 151 νέα κρούσματα στην χώρα μας τις τελευταίες 24 ώρες.

Το κρίσιμο ερώτημα, ωστόσο, δεν είναι αυτό του συνολικού αριθμού των νέων κρουσμάτων, αλλά κυρίως το πού εντοπίστηκε ο κορονοϊός.

Μόλις 12 είναι τα εισαγόμενα, αφού 7 εντοπίστηκαν στις πύλες εισόδου και 5 ακόμη τουρίστες προσήλθαν αυτοβούλως για έλεγχο και βρέθηκαν θετικοί.

Για ακόμη μια φορά, η Αττική συγκεντρώνει τα περισσότερα από τα 151 νέα κρούσματα, αφού καταγράφηκαν 46, ενώ ακολουθεί ξανά η Θεσσαλονίκη με 38.

Από εκεί και πέρα, κρούσματα έχουν εντοπιστεί σε 21 περιοχές εκτός από την Αττική και την Θεσσαλονίκη, κάτι που δείχνει πως η διασπορά του φονικού ιού στην Ελλάδα είναι εκτενέστατη.

Πηγή: newsit

Read More

And More