Κορονοϊός: Αναρρώνει η σύζυγος του Καναδού πρωθυπουργού Justin Trudeau που νόσησε από Covid-19!

Σε πλήρη ανάρρωση βρίσκεται πια η σύζυγος του πρωθυπουργού του Καναδά Justin Trudeau που νόσησε από κορονοϊό. Η Sophie Gregoire Trudeau μετά από ένα ταξίδι της στην Αγγλία βρέθηκε θετική στον Covid-19 στις 12 Μαρτίου. Αμέσως ακείνη και ο σύζυγός της μπήκαν σε καραντίνα, με τον πρωθυπουργό του Καναδά να ασκεί τα καθήκοντά του από το σπίτι.

Όπως ανήρτησε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook το Σάββατο, αισθάνεται πολύ καλύτερα και έλαβε θετική διάγνωση από τον γιατρό της. «Από τα βάθη της καρδιάς μου θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς που μου στείλατε τις ευχές σας» έγραψε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε:  «Θα το ξεπεράσουμε και θα το ξεπεράσουμε όλοι μαζί».


Ο πρωθυπουργός μάλιστα, είχε εξ αρχής δηλώσει ότι θα μείνει σε καραντίνα με την σύζυγό του. Ο ίδιος μετά τα καλά νέα για την πορεία της υγείας της γυναίκας του ανέφερε: «Θα πρέπει να παραμείνω απομονωμένος και να ακολουθήσω πιστά το πρωτόκολλο και τις οδηγίες του υπουργείου Υγείας του Καναδά» και ξεκαθάρισε πως παρόλο που δεν έχει κάποιο σύμπτωμα ο ίδιος, το γεγονός ότι μοιράζεται την ίδια στέγη με έναν άνθρωπο που ήταν θετικός στον ιό δεν του δίνει άλλη επιλογή, από την καραντίνα.

Read More

And More