Κορονοϊός: Γέννησε η πρώτη έγκυος μητέρα θετική στον ιό – Αρνητικό στο τεστ το μωρό [video]

Με μια ευχάριστη είδηση ξεκίνησε την σημερινή εκπομπή η Σταματίνα Τσιμτσιλή, αφού καλεσμένοι ήταν η καθηγήτρια της τρίτης μαιευτικής γυναικολογικής κλινικής στο νοσοκομείο “Αττικόν” και ο μαιευτήρας που έφερε στον κόσμο το πρώτο μωρό στην Ελλάδα από έγκυος μητέρα θετική στον κορονοϊό. Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότερες γυναίκες που βρίσκονται σε ενδιαφέρουσα έχουν αγχωθεί πολύ με την κατάσταση που επικρατεί, όμως οι ειδικοί αναφέρουν ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Το πρώτο μωράκι από μητέρα θετική στον κορονοϊό γεννήθηκε το βράδυ της Τετάρτης και παρά το γεγονός ότι η μητέρα του φέρει τον ιό εκείνο στην πρώτη εξέταση βγήκε αρνητικό. Τόσο η 24χρονη μητέρα όσο και ο σύζυγός της ήταν θετικοί στον ιό, όμως αυτό δεν επηρέασε την υγεία του νεογέννητου. Ο μικρός γεννήθηκε τέσσερα κιλά και χαίρει άκρας υγείας. Μαμά και γιος θα μείνουν χωριστά για 14 ημέρες, λόγω της κατάστασης, όμως δεν θα αργήσουν να επιστρέψουν στο σπίτι τους.

Δες το βίντεο:

Με την καθηγήτρια της τρίτης μαιευτικής γυναικολογικής κλινικής στο νοσοκομείο “Αττικόν” και τον μαιευτήρα επικοινώνησε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά και ο κύριος Πέτσας στέλνοντας τις θερμές ευχές τους.

Read More

And More