Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Ο πρώην σύζυγός της, Σκότ Ντίσικ έχει προκαλέσει ανησυχία με τη δραματική απώλεια βάρους του

Ανησυχία έχει προκαλέσει η μεγάλη απώλεια βάρους του Σκοτ Ντίσικ στο στενό του περιβάλλον και την οικογένεια Καρντάσιαν.

Κάποιοι υποστήριξαν αρχικά πως ο πρώην της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και πατέρας των τριών παιδιών της, είχε μπλέξει με ναρκωτικά. Πηγές όμως δήλωσαν στην Daily Mail πως δεν είναι άρρωστος και δεν παίρνει σκληρά ναρκωτικά.

Ο  Σκοτ Ντίσικ πρέπει να λάβει μεγάλη ποσότητα από το φάρμακο Ozempic, σε μια προσπάθεια να χάσει βάρος. Το συγκεκριμένο φάρμακο αποτελεί μια θεραπεία για τον διαβήτη, που όμως έγινε δημοφιλές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για απώλεια βάρους, προκαλώντας ντόμινο προβλημάτων στον χώρο της υγείας.

Πηγές αποκάλυψαν επίσης στην Daily Mail ότι τα προβλήματα αύξησης βάρους του Σκοτ Ντίσικ τον οδήγησαν στο Ozempic, αλλά η δραστική μεταμόρφωσή του έχει κάνει τον περίγυρό του να ανησυχεί.

«Είχε πάρει πολύ βάρος και δεν άντεχε να βλέπει τον εαυτό του σε βίντεο που προβλήθηκαν τους τελευταίους δύο μήνες. Θα έκανε κάθε δυνατή προσπάθεια για να το καλύψει», υποστηρίζει κοντινό του πρόσωπο με ένα ακόμα να προσθέτει: «Αλλά τώρα είναι ξεκάθαρα ότι έχει πάει πολύ μακριά και, φυσικά, η οικογένεια Kαρντάσιαν ανησυχεί για αυτόν».

Φωτογραφία: Instagram

Read More

And More