Κως: Ασφυκτικός θάνατος και χτυπήματα στο σώμα της 27χρονης Αναστάζια – Μυστήριο με το σημείο που βρέθηκε η σορός

Τραγικός ήταν ο επίλογος στην εξαφάνιση της 27χρονης Αναστάζια στην Κω, καθώς το απόγευμα της Κυριακής 18/6 βρέθηκε η σορός της στην περιοχή Αλυκές.

Η σορός της άτυχης γυναίκας βρέθηκε κάτω από ένα θάμνο, τυλιγμένη με σεντόνια και μέσα σε μαύρη σακούλα σκουπιδιών και οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για ασφυκτικό θάνατο.

Αυτό που δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό είναι αν ο δράστης στραγγάλισε την 27χρονη Αναστάζια με τα χέρια του ή χρησιμοποίησε κάποιο αντικείμενο ενώ το σώμα της κοπέλας ήταν γεμάτο μώλωπες ενώ είχε και τραύμα στο κεφάλι.

Αυτό που προβληματίζει τις Αρχές είναι το γεγονός πως το σημείο που βρέθηκε νεκρή η 27χρονη κοπέλα από την Πολωνία είχε ερευνηθεί τις προηγούμενες ημέρες τόσο από επίγειες δυνάμεις όσο και από drone και δεν είχε βρεθεί τίποτα.

Την σορό βρήκε εθελόντρια της Πολιτικής Προστασίας η οποία οδηγήθηκε στο σημείο από την έντονη οσμή, ενώ αύριο θα μεταφερθεί στη Ρόδο για την ιατροδικαστική εξέταση που θα ρίξει φως στην αιτία του θανάτου της νεαρής κοπέλας από την Πολωνία.

Για την τραγική είδηση του θανάτου της 27χρονης ενημερώθηκαν η μητέρα και ο σύντροφός της, που την αναζητούσαν από την πρώτη στιγμή.

Οι αστυνομικοί έχουν στείλει το κινητό τηλέφωνο της 27χρονης στα Εγκληματολογικά της αστυνομίας στην Αθήνα. Παρά το γεγονός πως δεν υπάρχει η κάρτα SIM, τα μέσα που διαθέτουν θα τους επιτρέψουν να έχουν μια συνολική εικόνα. Στα ίδια εργαστήρια θα γίνει ανάλυση και στη συσκευή του 32χρονου που κατασχέθηκε.

Βασικός ύποπτος ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές – Τι υποστήριξε στην κατάθεσή του
Πλέον οι έρευνες επικεντρώνονται στον εντοπισμό του δράστη της δολοφονίας.

Ως βασικός ύποπτος παραμένει ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές που έχει συλληφθεί και ήταν ο τελευταίος με τον οποίο συναντήθηκε η 27χρονη πριν την εξαφάνισή της.

«Συνευρέθηκα σεξουαλικά με την κοπέλα με την θέληση της και μετά την άφησα στο σημείο που μου είπε». Καμία κάμερα όμως δεν έχει καταγράψει τον ίδιο να πηγαίνει την 27χρονη Αναστάζια στο σημείο όπου εντοπίστηκε τελευταία φορά το στίγμα του κινητού της. Επιπλέον, ο 32χρονος φέρει γρατσουνιές και σημάδια πάλης.

Στο μικροσκόπιο των ερευνών έχει μπει και ο συγκάτοικος του 32χρονου καθώς και εκείνος έχει πέσει σε αντιφάσεις. Κάμερες ασφαλείας από τα γειτονικά σπίτια δείχνουν, ωστόσο, την κοπέλα να μπαίνει στο ισόγειο σπίτι που έμεναν οι δύο άντρες. «Δεν ήρθε ποτέ η κοπέλα στο σπίτι, δεν την είδα ποτέ» έλεγε αρχικά ο 32χρονος για να τα γυρίσει όμως λίγο αργότερα.

Ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο που εξετάζουν οι Αρχές, είναι ένα αεροπορικό εισιτήριο για την Ιταλία, το οποίο φέρεται να είχε εκδοθεί την αμέσως επόμενη ημέρα από την εξαφάνιση της κοπέλας χωρίς ο 32χρονος να έχει ενημερώσει κανέναν -ούτε τον συγκάτοικο του- ότι σκόπευε να φύγει.

«Ο 32χρονος, ζούσε τα τελευταία χρόνια στο νησί και εργαζόταν περιστασιακά, καθαρίζοντας κήπους και βοηθώντας γεωργούς, ήταν τους τελευταίους μήνες άνεργος. Την περασμένη Τετάρτη στις 19:00 το απόγευμα είδα τον Μπαγκλαντεσιανό να τρέχει μπροστά από το σπίτι μου, έχοντας λερωμένα από χόρτα και στάχια τα ρούχα του.

Με προσπέρασε χωρίς να μου μιλήσει, φαινόταν να βρίσκεται σε πανικό. Μετά από λίγο αναζητούσε τον άνδρα μου, προκειμένου να τον βοηθήσει να εκδώσει ένα εισιτήριο», περιέγραψε γειτόνισσά του. Κι άλλες μαρτυρίες γειτόνων κάνουν λόγο για αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του 32χρονου, ώρες μετά την εξαφάνιση της κοπέλας.

Πηγή: newsit.gr

Read More

And More