Κώστα Κρομμύδας: Παρουσίασε την “Ογκρέσα*” στους επώνυμους φίλους του! Φωτογραφίες

Κώστα Κρομμύδας: Παρουσίασε την “Ογκρέσα*” στους επώνυμους φίλους του! Φωτογραφίες | tlife.gr
Το νέο του βιβλίο με τίτλο “Ογκρέσα*” παρουσίασε χθες σε μια ξεχωριστή εκδήλωση στο Cine Κεραμεικός ο Κώστας Κρομμύδας. Ο γνωστός ηθοποιός και συγγραφέας μετά το βιβλίο “Η ζωή που έλειπε” επέστρεψε με ένα νέο μυθιστόρημα, εγκαινιάζοντας τη συνεργασία του με τις εκδόσεις Διόπτρα.

Το TLIFE βρέθηκε χθες στην παρουσίαση του βιβλίου που συντόνισε η Κατερίνα Γκαγκάκη και έμαθε τα πάντα για την “γυναίκα δράκαινα” που είναι και η πρωταγωνίστρια του βιβλίου. Το “παρών” στη βραδιά έδωσαν ο Αλέξανδρος Ρήγας, η Ζέτα Δούκα, η Έρρικα Πρεζεράκου, ο Λάκης Γαβαλάς, η Άννα Ανδριανού και πολλοί ακόμη.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τους ήχους του βιολοντσέλου της Φαίης Νικολοπούλου, χορό και ένα μικρό μονόλογο βασισμένο στο βιβλίο του Κώστα, από τα παιδιά της δραματικής του σχολής, με τη σκηνή να γεμίζει κόκκινα φορέματα.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε η Κατερίνα Γκαγκάκη, ενώ για το βιβλίο μίλησαν οι: Μαρίνα Τσικλητήρα, Άννα Αδριανού, Σωτήρης Ξενάκης και Αλέξανδρος Ρήγας.

Από το πλευρό του Κώστα, δεν έλειπε και η σύζυγός του Μαρίνα Γιώτη με την κόρη τους, αλλά και συγγενείς του συγγραφέα που ήρθαν στην Αθήνα από την ιδιαίτερη πατρίδα του.

Δες φωτογραφίες από τη βραδιά:

Μαρίνα Γιώτη, Κώστας Κρομμύδας, Ζέτα Δούκα

Κατερίνα Γκαγκάκη

Ζέτα Δούκα

Ο Κώστας Κρομμύδας με την σύζυγό του Μαρίνα Γιώτη

Έρρικα Πρεζεράκου

Με τον Λάκη Γαβαλά

Με τον Σπύρο Μπιμπίλα

Στιγμιότυπα από τη βραδιά:

READ more