Κωσταλέξι στο Ντένβερ: Κρατούσαν τα παιδιά τους νηστικά μέσα σε ακαθαρσίες

Τα τέσσερα αγοράκια δεν ήξεραν καν να μιλάνε και επικοινωνούσαν μόνο με κραυγές, σύμφωνα με την αστυνομία του Ντένβερ, μεταδίδει το Associated Press. Οι αστυνομικοί που μπήκαν στο σπίτι μιλούν για ανυπόφορη μυρωδιά, που έμοιαζε με πτώμα ζώου σε αποσύνθεση.

Ήταν υποσιτισμένα, δεν γνώρισαν να χρησιμοποιούν την τουαλέτα και επικοινωνούσαν μεταξύ τους με νοήματα και κραυγές, αναφέρει έγγραφο της αστυνομίας.

Οι γονείς τους, ο 66χρονος Γουέιν Σπερλινγκ και η 35χρονη Λορίντα Μπέιλι κατηγορούνται για τέσσερα κακουργήματα κακοποίησης παιδιών. Τον Ιούνιο του 2009 είχαν διωχθεί για πλημμέλημα και είχαν δηλώνει ένοχοι. Τους είχε αφαιρεθεί η κηδεμονία των παιδιών, αλλά κανείς δεν ενδιαφέρθηκε και τα παιδιά παρέμειναν μαζί τους! Κάτω από το κρεββάτι όπου κοιμούνταν τα παιδιά υπήρχε «βουνό» από περιττώματα των γατών και το πάτωμα ήταν εμποτισμένο από τα ούρα τους!
Η νέες διώξεις έγιναν μετά από έρευνα που ξεκίνησε στις 29 Σεπτεμβρίου του 2012, όταν η Μπέιλι πήγε τον μικρότερο γιο της στο νοσοκομείο St. Joseph για ένα κόψιμο στο κούτελό του, το οποίο όπως είπε έγινε όταν το παιδί έπεσε.

Διάβασε περισσότερα στο Newsit

Read More

And More