Κώστας Αναγνωστόπουλος κατά Survivor All Star: «Κινητά, φαγητά, κολλητοί στην παραγωγή»

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος από την ημέρα που αποχώρησε από το Survivor All Star παρακολουθεί ανελλιπώς το παιχνίδι, σχολιάζοντας τις εξελίξεις.

Για μία ακόμη φορά λοιπόν, ο Μισθοφόρος, έριξε τα καρδιά του για την παραγωγή του «Survivor All Star», καταγγέλλοντας καταστάσεις που δεν επιτρέπονται στους κανονισμούς, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος το μεσημέρι της Κυριακής 26/3 έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter γράφοντας:  «Κινητά – φαγητά – κολλητοί (στην παραγωγή, παίκτες με παραγωγή) λουκέτα στα σκουπίδια (γελάνε και οι πέτρες) άλλα λέει ο εργοδότης αλλά βάζετε τον παρουσιαστή να πει! Αλλά έτσι πάει όταν ο παραγωγός βάζει λάθος ανθρώπους σε καίριες θέσεις. Καταστρέψατε το καλύτερο σόου μόνοι σας #SurvivorGR».

Πριν μερικές ημέρες, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος είχε κάνει μια ακόμη ανάρτηση όπου υπονόησε ξανά πράγματα για την παραγωγή του του παιχνιδιού, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του.

Πιο συγκεκριμένα σε δημοσίευσή του στο Instragram σχολίασε τα spoiler που κυκλοφορούν γράφοντας: «Πώς γίνεται να μην έχει γυριστεί το συμβούλιο αποχώρησης του Survivor και να ξέρουμε ήδη το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας (αποχωρεί η Νικόλ), όταν ΜΟΝΟ 4 συγκεκριμένα στελέχη το γνωρίζουν; Ποιο από αυτά τα 4 άτομα δίνει τα spoiler πριν καν γυριστεί το συμβούλιο αποχώρησης; Για ακόμη μια φορά, το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι. Και αν κάποιο από αυτά τα στελέχη δεν μπορεί άλλο, ας φύγει. Thank me later παιδιά».

Read More

And More