Κώστας Αναγνωστόπουλος: Το μήνυμα – καρφί για το Survivor All Star – Πότε επιστρέφει στην Ελλάδα

Με μια ανάρτηση – καρφί για το Survivor All Star επέστρεψε στα social media o Κώστας Αναγνωστόπουλος μετά την αποχώρησή του.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ο οποίος συμμετείχε πρώτη φορά στο Survivor 2017, είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το τελευταίο συμβούλιο του νησιού του ριάλιτι επιβίωσης αφού σύμφωνα με τον Γιώργο Λιανό ήταν εκείνος που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους.

Μάλιστα, μετά το άκουσμα του αποτελέσματος, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος είπε στον Γιώργο Λιανό ότι δεν θα ήθελε να σχολιάσει τίποτα παρά μόνο να αποχωρήσει ζητώντας παράλληλα από τους συμπαίκτες του να μη σηκωθεί να τον χαιρετήσει κανείς.

Πολλοί ήταν εκείνοι που μετά την αποχώρηση του Κώστα Αναγνωστόπουλου έκαναν λόγο για στημένο παιχνίδι ενώ σχολίασαν πως με τη στάση του κατά το άκουσμα του αποτελέσματος “πρόδωσε” το παιχνίδι που προσπαθεί να παίξει η παραγωγή. Την άποψη αυτή έρχεται μάλλον να επαληθεύσει ο ίδιος ο Κώστας Αναγνωστόπουλος με την πρώτη ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό του μετά την αποχώρησή του. 

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος δημοσίευσε την αφίσα ενός τσίρκου βάζοντας την τοποθεσία του Άγιου Δομίνικου συμπληρώνοντας τη λέξη “soon”. 

Το μόνο σίγουρο είναι πως κατά την επιστροφή στην Ελλάδα του θα έχει πολλά να πει. Όσο για το πότε επιστρέφει; Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του TLIFE η επιστροφή του Κώστα Αναγνωστόπουλου στη χώρα μας θα γίνει σήμερα το απόγευμα.

Read More

And More