Κώστας Δόξας: “Δεν ανήκω στο πάνελ του “Πρωινού”…”

Πέρυσι μέσα από το «Your Face Sounds Familiar» έστρεψε τα φώτα πάνω του. Φέτος ο Κώστας Δόξας, που δοκιμάζει την τύχη του και στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, περιγράφει τον ρόλο του στην εκπομπή και απαντά σε φήμες και σχόλια.
-Ολο το καλοκαίρι γραφόταν πως θα ήσουν στο δυναμικό του «Πρωινού», εσύ αρχικά έλεγες «όχι» και στη συνέχεια σε είδαμε στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά. Τι έγινε;
-Μα όταν έλεγα ότι δεν θα είμαι στο «Πρωινό» το εννοούσα. Και εγώ διάβαζα διάφορα δεξιά και αριστερά, όμως, μέχρι εκείνη τη στιγμή κανείς δεν με είχε φωνάξει και καμία συζήτηση δεν είχα κάνει. Πώς, λοιπόν, θα έλεγα πως θα είμαι στο «Πρωινό»; Αλλωστε, είναι γνωστό πως ο ενδιαφερόμενος το μαθαίνει πάντα τελευταίος (γέλια).
-Και μετά πώς σου προέκυψε το «Πρωινό»;
-Με φώναξε ο Γιάννης Λάτσιος, συζητήσαμε αρχικά διάφορα πράγματα, στη συνέχεια με ξαναφώναξε και μου είπε τις σκέψεις του για το «Πρωινό» και κάπως έτσι καταλήξαμε. Συγκεκριμένα για το «Πρωινό» κουβεντιάσαμε και τα είπαμε στα τέλη του Αυγούστου, μη σου πω αρχές Σεπτεμβρίου.
-Ποια ήταν η πρώτη σου αντίδραση;
-Είπα: «Παναγία μου, πώς θα ξυπνάω τόσο πρωί; Κύριε Γιάννη, είστε σίγουρος γι’ αυτό που μου λέτε»;

-Πέρυσι κατά τη διάρκεια του «Familiar» είχες κάποιες πικρίες από τα πρωινά… Οτι δηλαδή συζητήθηκαν κάποια πιο προσωπικά σου θέματα και αυτό σε ενόχλησε.

-Οχι, κάνεις λάθος, δεν είχα καμία πικρία, ούτε είχα παράπονο από τον τρόπο που με φιλοξένησαν. Τα παράπονα και η πικρία μου ήταν με κάποια πράγματα που γράφτηκαν δεξιά και αριστερά και είχαν να κάνουν με το παρελθόν μου και την προσωπική μου ζωή, τα οποία δεν ενδιέφεραν κανέναν.
-Επειδή στην πρεμιέρα και κάποιες μέρες πιο μετά ήσουν στο πάνελ της εκπομπής, πολλοί έσπευσαν να πουν πως κι εσύ θα ασχοληθείς με το gossip…
-Οχι, καμία σχέση. Δεν ανήκω στο πάνελ της εκπομπής και δεν είναι και η θέση μου εκεί. Απλώς όταν είμαι στο πλατό κάθομαι με τα παιδιά για να κάνουμε και λίγο χιούμορ μέχρι να έρθει η ώρα να παίξουμε.
-Ποιος ακριβώς είναι δηλαδή ο ρόλος σου στην εκπομπή;
-Η δουλειά μου είναι να συμμετέχω στα παιχνίδια και να κάνω παιχνίδι και με τον κόσμο, να παρουσιάζω κάποιες δοκιμασίες, να βγάζω στον αέρα κάποια πιο τρελά και ανατρεπτικά θέματα.
-Ιδιαίτερος θόρυβος έγινε με φήμες που σε ήθελαν να φεύγεις. Είχε βάση;
-Για ακόμα μία φορά όλα αυτά που ακούστηκαν δεν είχαν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Ακόμα δεν ξεκινήσαμε, γιατί να φύγω;
-Δεν έχετε συμφωνήσει να βρίσκεσαι κάθε μέρα στο πλατό;
-Οχι, δεν ήταν αυτή η συμφωνία μας. Αυτό που είπαμε ήταν να βρίσκομαι δύο – τρεις φορές την εβδομάδα στο πλατό, όποτε το χρειάζεται η εκπομπή…

-Οπότε γιατί έλειψες;
-Γιατί αυτή την εποχή με τις πρόβες στο θέατρο -και όχι μόνο- χρειάστηκε να λείψω…
-Τι σου έχει κάνει εντύπωση στη Φαίη και στον Γιώργο;
-Το πόσο γενναιόδωροι τηλεοπτικά είναι. Ξέρουν να αφήνουν χώρο στους συνεργάτες τους. Δεν είναι μονοφαγάδες και αχόρταγοι!
-Αν δεν ήσουν στη Φαίη και στον Γιώργο και ο Μάρκος σε καλούσε στο πρωινό του, θα πήγαινες;
-Φυσικά και θα πήγαινα. Γιατί να μην πάω; Ο Μάρκος είναι ένας ταλαντούχος άνθρωπος, ευγενικός, έχουμε άψογες σχέσεις, οπότε γιατί όχι; Και θα πήγαινα και ωραία θα περνούσαμε.

Πηγή: TV Εθνος


Read More

And More