Κώστας Ευριπιώτης: Όσα είχε εκμυστηρευτεί για το πρόβλημα της υγείας του

Ο Κώστας Ευριπιώτης το βράδυ της Πέμπτης άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 56 ετών νικημένος από τον καρκίνο και έφυγε για την γειτονιά των αγγέλων. Ο αγαπημένος ηθοποιός τους τελευταίους μήνες νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Σπηλιοπούλειο», όπου έδινε καθημερινά μάχη για τη ζωή του, έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του και τους στενούς φίλους του.

Περίπου ένα χρόνο πριν και ειδικότερα λίγο πριν το Πάσχα ο Κώστας Ευριπιώτης, που βρισκόταν στις πρόβες της παράστασης «Πολυτεχνίτης και ερημοσπίτης», κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά. «Όλα ξεκίνησαν στις πρόβες. Πήγαινα να πω τα λόγια του κειμένου και σταματούσα απότομα. Εγώ δεν αντιλαμβανόμουν τίποτα στις πρόβες. Νόμιζα ότι όλα βαίνουν καλώς. Πήγαινα να κάνω φινάλε και ξαφνικά έλεγα άλλα πράγματα που δεν είχαν σχέση με το κείμενο. Ωστόσο οι συνάδελφοί μου διαπίστωσαν το πρόβλημα. Η αλήθεια είναι ότι όλο αυτό που πέρασα ήταν μια πολύ μεγάλη περιπέτεια με την υγεία μου, η οποία μου παρουσιάστηκε εντελώς ξαφνικά”, είχε ο ίδιος δηλώσει τον Ιούνιο του 2018.

Ο Κώστας Ευριπιώτης είχε μιλήσει στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και στην δημοσιογράφο Πόπη Παπαδοπούλου για την περιπέτεια της υγείας του και μεταξύ άλλων είχε αναφέρει: “Για μένα σημασία έχει από το πως είμαι από κει και μετά, από το νοσοκομείο και μετά, είμαι πάρα πολύ καλά. Αυτό έχει σημασία για μένα και το πιο μεγάλο και το πιο ουσιαστικό είναι ο χρόνος και ο τρόπος της ανάρρωσης για να ξαναπάρεις… πώς να σου πω είναι σαν να έχεις έναν υπολογιστή, να τον κλείνεις και να κάνεις delete, έτσι λέγεται και μετά να ξαναπαίρνεις τις πληροφορίες και να τις βάζεις μέσα στο αρχειακό σου υλικό. Εγώ προσπαθώ τις πιο ωφέλιμες γιατί όλα τα πράγματα στην ζωή μας, δεν είναι τελικά τόσο ωφέλιμα, νομίζουμε ότι είναι γιατί τα θέλουμε όλα”.

Δες το βίντεο:

Καλό ταξίδι!

Read More

And More