Κώστας Φαλελάκης: «Μετά τον θάνατο του Μηνά Χατζησάββα σκέφτηκα να βάλω τέλος στη ζωή μου»

Με αφορμή τη συμμετοχή του στη νέα τηλεοπτική σειρά του “Σκαϊ”, “Άγρια Γη” ο Κώστας Φαλελάκης μίλησε στην εκπομπή “Super Κατερίνα” και τον δημοσιογράφο Αλέξη Μπαρτζώκα. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε σ στον θάνατο του συντρόφου του Μηνά Χατζησάββα αποκαλύπτοντας πως μετά τον χαμό του σκέφτηκε ακόμη και την αυτοκτονία.

«Απομονώθηκα λίγο μετά τον θάνατο του Μηνά. Δεν έβγαινα, δε μου ήταν ευχάριστο. Είχα σκεφτεί την αυτοκτονία μετά τον θάνατό του. Στην κηδεία του, με αγκάλιασε τόσος πολύς. Ήταν μια δύναμη αυτό. Επιστρέφοντας στο σπίτι ντράπηκα που είχα σκεφτεί έτσι. Έφτασα στο σημείο να το οργανώσω στο μυαλό μου, το πως θα γίνει, που θα γίνει, πότε θα γίνει» είπε.

Όσο για τις δίκες του Πέτρου Φιλιππίδη και του Δημήτρη Λιγνάδη, ο Κώστας Φαλελάκης ανέφερε, «Εκείνο που με προβλημάτισε στη διάρκεια της δίκης είναι ο διασυρμός και η διαπόμπευση των μαρτύρων και των κατηγόρων από την υπεράσπιση των κατηγορουμένων».

Tέλος, ο Κώστας Φαλελάκης μίλησε και για τη μεγάλη αγάπη που τρέφει για τα παιδιά.

«Αγαπάω πολύ τα παιδιά αλλά το να αποκτήσω ένα δικό μου δε θα συμβεί. Δε θα συμβεί γιατί πέρασε ο καιρός και είμαι πλέον 60 ετών. Ένα παιδί να έχει έναν εξηντάρη για πατέρα, δεν είναι πολύ ωραίο» είπε.

Read More

And More