Κώστας Φαλελάκης: «Το πένθος μου για τον Μηνά Χατζησάββα κράτησε 5 χρόνια – Υπάρχει νέος έρωτας στη ζωή μου»

Με αφορμή τη συμμετοχή του στη νέα σειρά του ΑΝΤ1, “Ο πρώτος από εμάς”, ο Κώστας Φαλελάκης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στο πένθος του για τον θάνατο του Μηνά Χατζησάββα που κράτησε πέντε χρόνια, αλλά και στη νέα σχέση που έχει.

«Για μένα, αυτό που λέμε “προσωπικό πένθος”, κράτησε 5 χρόνια. Δυσκολεύτηκα και οικονομικά πολύ μετά τον θάνατο του Μηνά Χατζησάββα γιατί είχα κάποιους φόρους από τη νομοθεσία. Πλήρωσα φόρο 30.000 για το σπίτι που αποκτήσαμε με τον Μηνά, γιατί ναι μεν είχαμε κάποιες διαθήκες ο ένας προς τον άλλον που όμως δεν έχουν ασφάλεια γιατί μπορεί τις προσβάλλει .ένα συγγενικό πρόσωπο πρώτου βαθμού.

Στη δική μας περίπτωση δεν υπήρχε τέτοιο θέμα γιατί έχουμε πολύ καλές σχέσεις, τα αδέρφια και τα ανίψια του Μηνά για μένα είναι οικογένειά μου… Το βράδυ που ψηφίστηκε το σύμφωνο συμβίωσης ήμουν μέσα στη Βουλή. Όταν άκουσα από πολιτικούς που είναι γνωστό και στους συναδέλφους τους, ότι είναι ομοφυλόφιλοι, να το καταψηφίζουν αηδίασα… » ανέφερε αρχικά ο Κώστας Φαλελάκης,

Όσο για τη νέα του σχέση, ο Κώστας Φαλελάκης είπε, «Είμαι σε μια ηλικία και σε μια φάση ζωής, που χαίρομαι περισσότερο την αγάπη. Επειδή και αγαπάω και αγαπιέμαι από τη σχέση που είμαι τώρα, είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είμαστε μαζί 2,5 χρόνια».

Read More

And More