Κώστας Φραγκολιάς: “Δεν είμαι φίλος με την Κοραλία Καράντη, αλλά δεν καταλαβαίνω το ‘πέσιμο’ που της έχει γίνει”

Στην περιβόητη δήλωση της Κοραλίας Καράντη στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” σχετικά με το μπούλιγνκ και τους μετανάστες και την απάντηση που έδωσε στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται, αναφέρθηκαν το πρωί της Δευτέρας στο “Happy Day“. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή εξέφρασε τη διαφωνία της στα λεγόμενα της γνωστής ηθοποιού ενώ ο Κώστας Φραγκολιάς, δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του, υποστηρίζοντας την Κοραλία Καράντη.

“Η Κοραλία Καράντη για πρώτη φορά στα 40 χρόνια καριέρας της μπήκε στην άβολη θέση του να σχολιάζουν αρνητικά κάτι που έχεις πει. Να μπαίνεις στην κρεατομηχανή και να πρέπει μετά να ανασκευάσεις. Είναι γεγονός όμως και το λέω με όλη την εκτίμηση που έχω στο πρόσωπό της, ότι η θέση της όπως διατυπώθηκε ήταν ατυχής. Την εξέθετε. Έδειξε μια ρατσιστική διάθεση…”, ανέφερε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

“Διαφωνώ. Έξι χρόνια που είμαι εδώ έχω αποδείξει ότι δεν έχω ρατσιστικές απόψεις. Έχουμε συζητήσει πολλές φορές γενικά για την κατανόηση κειμένου. Δεν είμαι φίλος με την Κοραλία Καράντη, ούτε τη γνωρίζω προσωπικά, αλλά δεν καταλαβαίνω όλο αυτό το “πέσιμο” που της έχει γίνει. Είμαστε τόσο υποκριτές ως κοινωνία; Δυστυχώς, ο άνθρωπος που έρχεται στην Ελλάδα για ένα καλύτερο μέλλον και αναγκάζεται να δουλεύει στα φανάρια, να μένει με άλλους 15, να μην έχει να φάει…”, απάντησε ο Κώστας Φραγκολιάς.

“Είμαστε σε μια επικίνδυνη εποχή που πρέπει να προσέχουμε τι λέμε, πώς το λέμε για να μην βρισκόμαστε να εξηγούμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες. Στο παρελθόν δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα. Δικαίως ο κόσμος το εξέλαβε διαφορετικά γιατί δεν τη διατύπωσε σωστά”, απάντησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δες το βίντεο:

 

Read More

And More