Κοραλία Καράντη – Απαντά εκτός εαυτού για τη δήλωση, περί bullying: “Δεν μπορείτε να με κανιβαλίζετε”

Η Κοραλία Καράντη  παρενέβη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» με τη Ναταλία Γερμανού, προκειμένου να εξηγήσει τη δήλωσή της περί bullying, που έκανε στο «Πάμε Δανάη» την περασμένη Πέμπτη.

«Δεν είμαι από αυτούς που βγαίνουν συχνά να πουν την άποψή τους και τη γνώμη τους. Θα έπρεπε νομίζω να με έχει προειδοποιήσει ότι θα κάνετε κάτι τέτοιο, γιατί πραγματικά όλες αυτές τις ημέρες-από την προηγούμενη Πέμπτη που πήγα στην εκπομπή Πάμε Δανάη- προσπαθώ να καταπιώ τον θυμό και την αγανάκτησή μου για την παραμόρφωση των λόγων μου. Δεν είχα καμία πρόθεση να πω αυτά τα τερατώδη πράγματα που μου καταλογίζονται. Έχω γράψει διάφορες επιστολές, που δεν έχω στείλει γιατί δεν θέλω να ρίξω λάδι στη φωτιά. Δεν έχω facebook και Instagram και δανείστηκα τη σελίδα ενός φίλου για να αναρτήσω αμέσως κάτι που αφορά τους μετανάστες.

Μου χτυπάτε ένα πράγμα, για το οποίο είμαι πάρα πολύ ευαίσθητη. Εγώ η ίδια προέρχομαι από οικογένεια προσφύγων, μέλη της οικογένειάς μου ήταν μετανάστες στα πέρατα της γης. Η καλύτερη φίλη μου αυτή τη στιγμή είναι μετανάστρια. Έχω πολλούς φίλους. Δεν βγαίνω να το διατυμπανίσω.

Διάβασε εδώ επίσης: Φιλαρέτη Κομνηνού: Απαντά στην Κοραλία Καράντη για τη δήλωση περί bullying

Αυτό που είπα είναι ότι η θέση της γυναίκας είναι τέτοια στην κοινωνία, που ακόμα κι ένας άνθρωπος που είναι αδικημένος, πονεμένος, στέκεται στο φανάρι, ακόμα κι αυτός μπορεί να ασκήσει bullying σε μια γυναίκα, επειδή είναι γυναίκα.

Ευχαριστώ που μου δίνετε το βήμα για να ξεπεράσω τη δειλία και τον φόβο που έχουν κι άλλοι άνθρωποι να πουν την αντίθετη γνώμη, γιατί νόμιζα ότι έχουμε δημοκρατία και το να βγει κάποιος να πει κάτι, δε θα βρεθεί αμέσως στον Καιάδα, επειδή έχει διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων. Όποιος είδε την εκπομπή, την αναθεματισμένη που είχα την αφέλεια να πάω και να πω δυο λόγια για το επάγγελμά μου θα καταλάβαινε» είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, διάβασε μία ακόμα επιστολή που δεν δημοσίευσε μετά τις δηλώσεις της. «Έλεος! Με την ανθρωποφαγία, έλεος» συνέχισε η ηθοποιός.

Και λίγο αργότερα, ξέσπασε: «Δεν μπορείτε να με κανιβαλίζετε. Είπα άλλα πράγματα που ενόχλησαν προφανώς. Αυτοί που ενοχλήθηκαν, πιάστηκαν από αυτό το φραστικό ατόπημα γιατί επί της ουσίας ήταν ολοφάνερο ότι δεν ήθελα να πω αυτό που μου καταλογίζουν».

Η Κοραλία Καράντη ξεκαθάρισε ότι θα πάει ως μάρτυρας υπεράσπισης όλων των γυναικών που έχουν καταγγείλει πρόσωπα για σεξουαλική κακοποίηση ή παρενόχληση. 

Να σου θυμίσουμε, ότι η ακριβής δήλωση της ηθοποιού στην πρωινή εκπομπή του Mega ήταν: «Bullying μπορεί να σου κάνει και ο αλλοδαπός στα φανάρια, επειδή βλέπει ότι είσαι γυναίκα και δεν πάει σε αυτόν που είναι άντρας, δίπλα του. Έρχεται σε σένα, και θέλει σώνει και ντε, να σου καθαρίσει το τζάμι και καμιά φορά σε απειλεί με το βλέμμα. Ο αλλοδαπός, ο τελευταίος στην κοινωνία…».

Read More

And More