Κώστας Φραγκολιάς: Θετικός στον κορονοϊό λίγες μέρες μετά τη σύντροφό του

Ο Κώστας Φραγκολιάς φαίνεται πως δεν τη γλίτωσε, καθώς μερικές ημέρες μετά τη σύντροφό του βρέθηκε και εκείνος θετικός στον κορονοϊό. Ο συνεργάτης της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο Happy Day είχε αποκαλύψει πως η αγαπημένη του Δώρα Πατσιώτη νοσεί από Covid-19, με συνέπεια να αναγκαστεί να μείνει και εκείνος κάποιες ημέρες καραντίνα για ασφάλεια.

Όσο κι αν τηρούσε τα μέτρα, ο Κώστας Φραγκολιάς την περασμένη Κυριακή έκανε ένα rapid test, όπου και ανακάλυψε ότι βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Την επόμενη μέρα υποβλήθηκε και σε μοριακό τεστ, το οποίο βγήκε και πάλι θετικό. Μέχρι στιγμής είναι ασυμπτωματικός.

Δες το απόσπασμα:

 

«Σήμερα κανονικά θα επέστρεφε το αγόρι, ο Κώστας Φραγκολιάς. Νομίζω, όμως, επειδή περνούσε καλά ξάπλα, σου λέει θα κολλήσω τελικά και δεν θα είμαι στο Happy Day. Κάνω χιούμορ. Όντως το αγόρι προσπάθησε να μην κολλήσει, αλλά τελικά αποδεικνύεται ότι όταν είσαι στο ίδιο σπίτι, όσο και να διατηρείς τα μέτρα είναι δύσκολο να την γλιτώσεις. Την Κυριακή διεγνώσθη θετικός στον κορονοϊό μέσα από ένα rapid test που έκανε, τη Δευτέρα έκανε το μοριακό ως όφειλε και δυστυχώς για τον Κώστα, κόλλησε. Ευτυχώς, το περνά σχετικά ασυμπτωματικός» τόνισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Read More

And More