Κώστας Καίσαρης: Αποκαλύπτει πώς γνώρισε τη σύζυγό του 35 χρόνια πριν, αλλά και αν είναι πλούσιος!

Ο δημοφιλής κοσμηματοπώλης Κώστας Καίσαρης δίνει στα Παραπολιτικά και την Σάσα Σταμάτη, την πρώτη συνέντευξη του  2018 και αποκαλύπτει γιατί αποφεύγει τα τελευταία χρόνια τις συνεντεύξεις. Μιλάει για τη γυναίκα της ζωής του, τη Χριστιάνα, σχολιάζει τις πολιτικές εξελίξεις, ενώ μας απαντά αν πρόκειται να ασχοληθεί με την πολιτική.

Γιατί τα τελευταία χρόνια έχεις αποφασίσει να μη δίνεις συνεντεύξεις; Είναι προσωπική επιλογή;
Είναι μια προσωπική επιλογή, κυρίως γιατί πλησιάζει ο καιρός που θα παραδώσω τα όπλα στον γιο μου, στην κόρη μου και στη γυναίκα μου. Εχω πάρα πολύ μεγάλη διάθεση να συνεχιστεί αυτή η δουλειά από την οικογένειά μου, όχι όμως να συμβεί αυτό που λένε «η δεύτερη γενιά τα τρώει και η τρίτη πεθαίνει». Θέλω να προχωρήσει, γιατί έχω εγγόνια που υποτίθεται πως θα έχουν καλό background στην ιστορία τους. Από εκεί και πέρα, όσον αφορά την προβολή, τις συνεντεύξεις κ.λπ., πάντοτε τη χρειάζομαι. Προτιμώ, όμως, να μιλάει η δουλειά μου και όχι εγώ.

Οικονομικά, πώς είσαι; Ακούγεται ότι είσαι ευκατάστατος.
Ναι, ύστερα από 50 χρόνια σκληρής δουλειάς, δόξα τω Θεώ, είμαι καλά. Η δουλειά η δική μας, παρότι είναι πλούσια και ο κόσμος νομίζει ότι κάνουμε πολλά εκατομμύρια, είναι εξαιρετικά ελεγχόμενη και περιορισμένη. Δουλεύουμε μονάχα όταν τα πράγματα είναι καλά και ήρεμα τριγύρω. Οταν υπάρχουν διάφορες «ανωμαλίες», όπως αυτές που βιώσαμε τα τελευταία δέκα χρόνια ως κράτος και ως άνθρωποι, είναι λογικό ότι κανείς δεν μένει ανεπηρέαστος. Ευτυχώς, σιγά-σιγά αυτό διορθώνεται. Ο κόσμος το έχει ρίξει και λίγο στη διασκέδαση.

Έχετε μια πάρα πολύ ωραία σχέση με τη σύζυγό σου, τη Χριστιάνα. Πόσα χρόνια είστε μαζί;
Με τον νόμο είμαστε μαζί ακριβώς 30 χρόνια, χωρίς τον νόμο 35. Όταν τη γνώρισα, δεν είχα διαζύγιο και δεν μπορούσα να την παντρευτώ, αλλιώς θα το είχα κάνει από την πρώτη μέρα. Όπως είχε πει κάποτε ο συγχωρεμένος ο κουμπάρος μου Θόδωρος Βαρδινογιάννης -που ήταν για μένα ένας σταθμός στη ζωή μου-, «εσύ είσαι σαν τον τέντζερη και η Χριστιάνα από πάνω το καπάκι». Και πράγματι ισχύει. Είμαστε αγαπημένοι, είμαστε συνεργάσιμοι. Είναι πολύ σπάνιο να συνεργάζεται ένα ζευγάρι στη δουλειά και να μη σκοτώνεται. Σκοτωνόμαστε μεν, αλλά το βράδυ έχει: «Αγαπάκι μου, τι κάνεις; Πού θα πάμε;».

Λένε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός. Ποια είναι η γνώμη σου για εκείνον;
Τον Κυριάκο τον ξέρω πάρα πολύ καλά, τόσο τον ίδιο όσο και την οικογένειά του. Ο πατέρας του ήταν ένας άνθρωπος που τον σεβόμουν, τον αγαπούσα και με αγαπούσε. Είναι ένα παιδί πάρα πολύ μορφωμένο και προικισμένο, μεγαλωμένο με αρχές. Είχε έναν σοφό πατέρα, έχει δίπλα του μια φοβερά πεπειραμένη πολιτικό, την αδελφή του. Γι’ αυτό τον λόγο σήμερα προσπαθεί να φέρει μια ανανέωση, η οποία χρειάζεται. Εάν έρθουν έτσι τα πράγματα και γίνει πρωθυπουργός της Ελλάδας, εγώ πιστεύω ότι θα πάει πάρα πολύ καλά και θα πετύχει.

Διάβασε περισσότερα στα Παραπολιτικά που κυκλοφορούν σήμερα εκτάκτως λόγω της αργίας των Θεοφανείων

Read More

And More