Κώστας Καίσαρης: Ο λαμπερός γάμος της κόρης του, Αναστασίας, με τον Thomas Persy – Φωτογραφίες

Η μεγάλη ημέρα έφτασε! Η Αναστασία Καίσαρη, κόρη του Κώστα και της Χριστιάννας Καίσαρη, το απόγευμα του Σαββάτου παντρεύτηκε τον εκλεχτό της καρδιάς της, Thomas Persy, στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στο Παλαιό Ψυχικό. Αυτός είναι ο δεύτερος γάμος του ζευγαριού, αφού χθες το απόγευμα πραγματοποιήθηκε ο καθολικός γάμος στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου στο κέντρο της Αθήνας.

Η Αναστασία Καίσαρη επέλεξε για την πιο σημαντική στιγμή της ζωής της μία νυφική δημιουργία δια χειρός Σήλιας  Κριθαριώτη, µε την οποία, άλλωστε, έχουν και προσωπική σχέση. Συγγενείς και φίλοι βρέθηκαν στον ναό, προκειμένου να γίνουν μάρτυρες του μυστηρίου. Το ζευγάρι έλαμπε από ευτυχία, καθώς σήμερα ανοίγει επισήμως το ομορφότερο κεφάλαιο της ζωής του, αυτό του έγγαμου βίου.

Η επιτυχημένη σχεδιάστρια κοσμημάτων φόρεσε ένα εντυπωσιακό νυφικό, που άνοιγε σε γραμμή Α, ενώ τα μαλλιά της ήταν πιασμένα ένα κομψό σινιόν, αφού θέλησε να ολοκληρώσει την εμφάνιση με ένα ρομαντικό πέπλο. Ο γαμπρός επέλεξε για τη σημερινή ημέρα ένα μπλε κοστούμι!

Μετά το τέλος του γάμου ακολουθεί δεξίωση για τους εκλεκτούς καλεσμένους, αφού αναμένεται να δώσουν το «παρών» πρόσωπα του εφοπλιστικού, του επιχειρηματικού, του πολιτικού και του καλλιτεχνικού κόσμου.

Δες φωτογραφίες:

Κυριάκος και Μαρέβα Μητσοτάκη μαζί με τον γαμπρό

Κυριάκος και Μαρέβα Μητσοτάκη μαζί με τον γαμπρό

Σάσα Σταμάτη

Σάσα Σταμάτη μαζί με την υφυπουργό Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου

Ο κύριος Σπανός με την σύζυγό του

Γιάννης Καραγεώργης με την σύζυγό του, Σοφία

Βασίλης Καίσαρης

Bill Δασκαλάκης με τη σύζυγό του, Μελίνα

Γιώργος Κορωνιάς με τη σύζυγό του, Τατιάνα

Ηλίας Κοκοτός, Δήμητρα Κούστα

Το love story του ζευγαριού

Τo ζευγάρι γνωρίστηκε µέσω της Αλεξάνδρας Οικονόμου και του συζύγου της, Noach Vander Beken, που είναι πολύ καλοί φίλοι της Αναστασίας. O γαμπρός κατάγεται από πολύ καλή οικογένεια του Βελγίου, σπούδασε Αρχαιολογία και δραστηριοποιείται σε επιχειρήσεις της εταιρείας LVMH. Από την πρώτη στιγμή υπήρξε κεραυνοβόλος έρωτας, αφού ο επιχειρηματίας εντυπωσιάστηκε από τη γοητεία και τον χαρακτήρα της και εκείνη από την προσωπικότητά του. ∆εν άργησε, λοιπόν, να εξελιχθεί το ειδύλλιο, να έρθει η συγκατοίκηση στο κέντρο της Αθήνας και, φυσικά, η πρόταση γάμου!

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More