Κώστας Καραφώτης: Ένα άκρως επιτυχημένο Australian Tour! Φωτογραφίες

Ο Κώστας Καραφώτης, μία απ’ τις σπουδαιότερες λαϊκές φωνές της νέας γενιάς, επέστρεψε πριν λίγες μέρες απ’ την Αυστραλία. Ο τραγουδιστής βρέθηκε στην μακρινή ήπειρο για δυο εβδομάδες όπου πραγματοποίησε τέσσερις sold out εμφανίσεις στην Ελληνική Ομογένεια. Οι Έλληνες της Μελβούρνης, του Σύδνεϋ, της Αδελαΐδας και του Ντάργουιν, έδωσαν δυναμικό παρόν στις τέσσερις εμφανίσεις του Κώστα Καραφώτη που πέρασε τις φετινές γιορτές μαζί με την Ελληνική Ομογένεια, που τον υποδέχθηκε με μια τεράστια αγκαλιά.

Κατά την διάρκεια της παραμονής του στην Αυστραλία ο τραγουδιστής, επισκέφθηκε το Ελληνικό Γηροκομείο Άνεση του Ελληνικού Οργανισμού «Φροντίδα» στην Μελβούρνη, όπου ευχήθηκε Χρόνια Πολλά από κοντά στους ηλικιωμένους που φιλοξενούνται στο γηροκομείο, ενώ τους τραγούδησε και αγαπημένα τραγούδια σε ένα φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα.

Απ’ το πρόγραμμα του δεν θα μπορούσε να λείψει η επίσκεψη στον ελληνικό ραδιοφωνικό σταθμό της Μελβούρνης «Ρυθμός» όπου παραχώρησε συνέντευξη. Στο Ντάργουιν, τον τελευταίο σταθμό της περιοδείας ο τραγουδιστής συνάντησε τον Έλληνα Πρέσβη στην Αυστραλία, κο Χαράλαμπο Δαφαράνο με την σύζυγο του Εύα.

Ο τραγουδιστής αυτή την περίοδο βρίσκεται στο στούντιο ολοκληρώνοντας την ηχογράφηση του νέου του δίσκου, που θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Δες κι άλλες φωτογραφίες από το άκρως επιτυχημένο Australian Tour!

Read More

And More