Κώστας Καραφώτης για την πρώτη covid free συναυλία στο Ισραήλ – “Ήταν υπέροχα, οι άνθρωποι εδώ κυκλοφορούν κανονικά”

 H Πάολα και ο Κώστας Καραφώτης έκαναν χθες στο Ισραήλ την πρώτη covid free συναυλία και η συγκίνησή τους ήταν μεγάλη. Η ζωή αρχίζει να παίρνει τη παλιά μορφή της στο Ισραήλ, χωρίς φόβο και μάσκες και όλοι κυκλοφορούν ελεύθερα.. Η Παόλα και ο  Κώστας Καραφώτης  έδωσαν χθες την πρώτη covid free συναυλία παγκοσμίως, από όταν ξεκίνησε η πανδημία του κορονοϊού. 

Σήμερα ο Κώστας Καραφώτης μιλώντας τηλεφωνικά στο Live News, δεν έκρυψε τη χαρά του που τραγούδησε μετά από καιρό ζωντανά μπροστά σε κόσμο!

«Χαιρόμαστε ιδιαίτερα. Είχα να τραγουδήσω πολύ καιρό live σε κοινό όπως χθες βράδυ. Δώσαμε όμορφα λαϊκά τραγούδια, ένα αφιέρωμα στο Μίκη Θεοδωράκη» είπε ο Κώστας Καραφώτης μιλώντας στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο.

«Ήταν υπέροχα. Τους αρέσουν αυτά, τους αρέσει η ελληνική μουσική. Το χάρηκαν πολύ οι ισραηλινοί. Εντυπωσιάστηκα με την Πάολα και το πώς μπορεί να ερμηνεύσει τέτοια τραγούδια. Πρώτη φορά συνεργάζομαι μαζί της» πρόσθεσε ο γνωστός τραγουδιστής.

Ο Κώστας Καραφώτης, μίλησε για το πως είναι η ζωή στο Ισραήλ. «Σα να μη το πιστεύομε. Οι άνθρωποι κυκλοφορούν κανονικά, όπως κυκλοφορούσαμε κάποτε. Εστιατόρια, δρόμοι, όλα είναι ανοιχτά. Κάνουν μπάνιο στην θάλασσα. Είναι όλοι χαρούμενοι».

Read More

And More