Κώστας Καραφώτης: Η συγκατοίκηση με την Εύη Σαλταφερίδου και η πρόταση στην Νάταλία Γερμανού για το Fame Story

Για την απόφασή του να συγκατοικήσει με την σύντροφό του Εύη Σαλταφερείδου εν μέσω καραντίνας και το πως βιώνει ο ίδιος όλη αυτή την κατάσταση μίλησε ο Κώστας Καραφώτης το πρωί του Σαββάτου στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού όπου βρέθηκε καλεσμένος.

Ο γνωστός τραγουδιστής που πλέον συνεργάζεται με την Barkingwell Media και τον Νίκο Κοκλώνη ανέφερε: “Περιμένω να βγούμε από αυτή τη φυλακή. Συνειδητοποίησα ότι από πέρσι που κλειστήκαμε μέσα, επειδή είδα πολλά αποτελέσματα άσχημα στον κόσμο, δεν μπορούσαν κάποιοι να το διαχειριστούν, αποστασιοποιήθηκα τόσο πολύ και κατάλαβα ότι δεν το πέρασα. Έμεινα μόνος μου αλλά έλεγα έλα δεν έγινε τίποτα θα περάσει. Το έχω πνίξει μέσα μου βαθιά και πολλά προβλήματα που έχω αυτή τη στιγμή είναι επειδή δεν έχω την επαφή με τον κόσμο, δεν κάνω αυτά που είμαι προορισμένος να κάνω, σκέφτομαι αρνητικά για το μέλλον. Αυτό το επάγγελμα δεν υφίσταται χωρίς ελευθερία”.

Όσο για την απόφαση να μείνει με την σύντροφό του κάτω από την ίδια στέγη είπε: “Ήταν μια απόφαση κοινή/ Είναι ένα cresh test από πολλές πλευρές. Δε δουλεύουμε, δε μπορούμε να βγούμε, μα δούμε φίλους, να αλλάξουμε παραστάσεις. Είναι δέκα φορές πιο δύσκολο”.

Στη συνέχεια ωστόσο, η συζήτηση πήγε και στο Fame Story του οποίου τα δικαιώματα πλέον ανήκουν στον Νίκο Κοκλώνη και την εταιρεία του με τον Κώστα Καραφώτη να κάνει έμμεση πρόταση στη Ναταλία Γερμανού για την παρουσίαση.

“Αν ποτέ γινόταν ένα Fame Story θα ήθελα να δω τη Ναταλία” τόνισε με την παρουσιάστρια να απαντά: “Αν το κάνει ο Νίκος και είναι στον Alpha, γιατί έχω και συμβόλαιο, το συζητάμε με χαρά”.

Read More

And More