Κώστας Καραφώτης: Μιλά πρώτη φορά για τη σύντροφό του, Εύη Σαλταφερίδου και το ενδεχόμενο οικογένειας!

Ο Κώστας Καραφώτης είναι ερωτευμένος! Η γυναίκα που του έχει κλέψει την καρδιά δεν είναι άλλη από την Εύη Σαλταφερίδου, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από την συμμετοχή της στον δεύτερο κύκλο του Survivor. Ο δημοφιλής τραγουδιστής, ο οποίος αυτή την περίοδο είναι coach στο Just the 2 Of Us, παραχώρησε συνέντευξη στο Down Town Ιουνίου και μίλησε πρώτη φορά για τη σχέση του, ενώ αποκάλυψε εάν έχει στο μυαλό του την δημιουργία οικογένειας…

Όταν απασχολείς με την προσωπική σου ζωή, χωρίς απαραίτητα να το προκαλείς ο ίδιος, αισθάνεσαι κάπως άβολα;

Πιστεύω ότι στ’ αλήθεια δεν αφορά κανέναν αν πήγα με τη σύντροφό μου για διήμερο στον Πόρο ή για απογευματινό καφέ στην Γλυφάδα. Δεν θα κρύψω ποτέ τη σχέση μου, αλλά, ναι, είναι άβολο να πρέπει να δημοσιοποιήσεις μια σχέση πριν να έχει περάσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα τουλάχιστον. Ή να τη δημοσιοποιούν άλλοι για σένα…

Με την Εύη Σαλταφερίδου είστε καιρό μαζί;

Είμαστε ζευγάρι από τον περασμένο Οκτώβριο. Όμως, νιώθω πως οι λεπτομέρειες για μια φρέσκια σχέση δεν προσφέρουν τίποτα σε κανέναν, πέρα από μερικούς τίτλους σε sites. Θέλω την προσωπική μου ζωή, να την κρατώ προσωπική.

Το θέμα “παιδί και οικογένεια” σε απασχολεί;

Πάντα υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Θα μπορούσα να με φανταστώ πατέρα, είναι μια πτυχή που ανακάλυψα όταν γεννήθηκε ο ανιψιός μου, ο Σταύρος, στον οποίο έχω τεράστια αδυναμία. Βλέπω, βέβαια, από την αδερφή μου πως έχει πολλές ευθύνες το να μεγαλώνεις ένα παιδί. Το πιο καλό παιδί είναι πάντα το παιδί του αλλουνού.

Έχει σημασία το να βρεις και τον κατάλληλο άνθρωπο που θα πεις: “Μαζί σου θέλω να κάνω παιδιά”.

Φυσικά και έχει σημασία. Δεν έχω βρει ακόμη τη γυναίκα με την οποία να νιώσω πως θέλω να μεγαλώσω παιδιά. Αν και έχουν περάσει από τη ζωή μου γυναίκες πολύ αξιόλογες, προφανώς με πέτυχαν σε μια φάση που δεν ήθελα οικογένεια και δεσμεύσεις.

Read More

And More