Κώστας Καραμανλής – Νατάσα Παζαΐτη: Γενέθλια για τα δίδυμα παιδιά τους! Οι ευχές και οι σπάνιες φωτογραφίες τους

Μια ξεχωριστή ημέρα είναι η σημερινή για τον Κώστα Καραμανλή και την Νατάσα Παζαΐτη, καθώς τα δίδυμα παιδιά τους έχουν γενέθλια!

Ο Αλέξανδρος και η Αλίκη ήρθαν στη ζωή στις 12 Ιουνίου του 2003 επισφραγίζοντας με τον καλύτερο τρόπο τον μεγάλο έρωτα του ζευγαριού. Σήμερα συμπληρώνουν 17 χρόνια ζωής κάνοντας περήφανους τους γονείς τους!

Η αλήθεια είναι ότι η Νατάσα Παζαΐτη και ο Κώστας Καραμανλής έχουν επιλέξει τα τελευταία χρόνια να κρατούν πολύ χαμηλούς τόνους στη ζωή τους αποφεύγοντας τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτός είναι και ο λόγος που είναι ελάχιστες οι φορές που τους έχει συναντήσει ο φωτογραφικός φακός σε κοσμοπολίτικα μέρη.

Η Νατάσα Παζαΐτη διαθέτει έναν ενεργό λογαριασμό στο Instagram και τακτικά στέλνει μέσα από αυτόν διάφορα κοινωνικά μηνύματα. Ωστόσο, ενόψει της σημερινής μεγάλης γιορτής, η ίδια θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους της μερικές φωτογραφίες των δίδυμων παιδιών της και να τους ευχηθεί δημόσια. “Χρόνια πολλά διδυμάκια μου”, σημείωσε η ευτυχισμένη μαμά σε μία από τις αναρτήσεις της.

Δες φωτογραφίες:

Χρόνια πολλά!

Read More

And More