Κώστας Κοκκινάκης – Απόδραση στη Μύκονο με την καλλονή σύντροφό του! Φωτογραφίες

Έχοντας συμπληρώσει ένα χρόνο κοινής πορείας, ο Κώστας Κοκκινάκης και η Χριστίνα Κανελλοπούλου συνεχίζουν να είναι ευτυχισμένοι μαζί. Το ζευγάρι είναι full in love και δεν το κρύβει! Ο γνωστός πολίστας και το μοντέλο είναι αχώριστοι και παρά τη διαφορά ηλικίας που έχουν – εκείνος είναι 43 και εκείνη 21 – έχουν καταφέρει να βρουν την ισορροπία στη σχέση τους. Ο Κώστας Κοκκινάκης την στηρίζει στην απόφασή της να ασχοληθεί επαγγελματικά με το μόντελινγκ, ενώ εκείνη δεν λείπει στιγμή από το πλευρό του.

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, ο Κώστας Κοκκινάκης και η Χριστίνα Κανελλοπούλου θέλησαν να κάνουν ένα διάλειμμα από την καθημερινότητά τους στην Αθήνα και έτσι ταξίδεψαν στο νησί των Ανέμων. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε το ζευγάρι τόσο κατά τη διάρκεια του μπάνιου τους σε γνωστή παραλία της Μυκόνου όσο και κατά την βραδινή τους έξοδο στη Χώρα.

Όπως θα δεις, οι δυο τους ήταν ασυγκράτητοι στην παραλία, αφού τα φιλιά και οι αγκαλιές δεν είχαν τέλος! Ο Κώστας Κοκκινάκης και η Χριστίνα Κανελλοπούλου απολάμβαναν τον έρωτά τους αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Δες φωτογραφίες:

Η Χριστίνα Κανελλοπούλου και ο Κώστας Κοκκινάκης σε βραδινή τους έξοδο!

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More