Κώστας Κοκκινάκης: Η κόρη του «τρολάρει» τα κορίτσια του GNTM! [pic]

Κώστας Κοκκινάκης: Η κόρη του «τρολάρει» τα κορίτσια του GNTM! [pic] | tlife.gr

Είναι πια γεγονός πως το Greece Next Top Model έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητά μας και μας απασχολεί τις περισσότερες μέρες της εβδομάδας. Ακόμα και αν τα επεισόδια προβάλλονται κάθε Δευτέρα και Τρίτη, οι υπόλοιπες μέρες έχουν περισσότερο ενδιαφέρον, αφού στα social media γίνεται ένα μεγάλο party.

Δεν είναι λίγες οι φορές μάλιστα, που και οι celebrities εκφράζουν δημόσια την άποψή τους για το reality μόδας, καθώς είναι ελάχιστοι εκείνοι που δεν έχουν παρακολουθήσει ούτε ένα στιγμιότυπο και δεν έχουν γελάσει με τις επικές ατάκες των πρωταγωνιστών.

Το βράδυ της Τετάρτης, ο Κώστας Κοκκινάκης μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα ξεκαρδιστικό στιγμιότυπο. Η κόρη του παρακολουθεί το παιχνίδι και θέλησε να «τρολάρει» τα μοντέλα. Έτσι λοιπόν, ντύθηκε με πλαστικό και πόζαρε στον μπαμπά της. Λίγο αργότερα, ο γνωστός πολίστας έκανε ακόμα ένα post, αυτή τη φορά όμως είχε πρωταγωνιστή τον ίδιο. Ειδικότερα, ανέβασε μια φωτογραφία με τον σχεδιαστή μόδας και κριτή, Άγγελο Μπράτη, στην οποία τον παρομοιάζουν με τον ίδιο.

Δες τις απολαυστικές φωτογραφίες:

READ more