Κώστας Κόκλας: Τα δύσκολα πέρασαν – Το πάρτυ που οργάνωσαν οι φίλοι του για τα γενέθλιά του

Τα δύσκολα πια πέρασαν και ο Κώστας Κόκλας μετά τις δύσκολες ώρες χαμογελά ξανά. Ο γνωστός ηθοποιός μετά την περιπέτεια υγείας που πέρασε γιόρτασε τα γενέθλιά του με τους φίλους του και δεν έκρυψε τη χαρά του για την τούρτα έκπληξη και το πάρτυ που του ετοίμασαν.

Το ραντεβού ήταν στο Bar De Theatre στην Αθήνα και ήταν όλο εκεί. Ο Μάνος Ιωάννου, η Χριστίνα Πολίτη, ο Τόνυ Δημητρίου, ο Άλκης Κούρκουλος και άλλοι φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα του ευχήθηκαν “Χρόνια πολλά” και του ετοίμασαν μια ξεχωριστή γιορτή. Highligph της βραδιάς η τούρτα που έγραφε: “ξενύχτια, ποτά, τσιγάρα μόνο για τους φίλους σου!”.

Ο Κώστας Κόκλα που χθες έγινε 50 χρόνων (γεννημένος 7 Ιούνη του 1966) χάρηκε πολύ που τους συνάντησε όλους εκεί και εκτός από τα γενέθλια γιόρτασε και την ανάρρωσή του…

Happy Birthday @kostaskoklas ! #Cosmopoliti #friendsforeverandever

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Christina Politi (@cosmopoliti) στις


Η περιπέτεια άλλωστε που πέρασε τον αναστάτωσε πολύ. Ο γνωστός ηθοποιός υπέστη έμφραγμα κατά τη διάρκεια θεατρικής παράστασης στην οποία πρωταγωνιστούσε στη Θεσσαλονίκη. Είχε την τύχει να βρίσκεται ανάμεσα στους θεατές ένας γιατρός που του πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες. Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο “Άγιος Παύλος” όπου και νοσηλεύτηκε για λίγες μέρες ώσπου να γίνει τελείως καλά.

Δεε φωτογραφίες:

#Repost @kostaskoklas Οικογένεια είναι οι συγγενείς που διαλέγουμε εμείς. Αυτά τα δύο μούτρα ας πούμε…

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης alkiskourkoulos (@alkiskourkoulos) στις

Read More

And More