Κώστας Κωστόπουλος: «Η “μηνύτρια” επιλέγει σχεδόν καθημερινά να αναπαράγει την εις βάρος μου “καταγγελία”»

Ο Κώστας Κωστόπουλος προχώρησε σε μία νέα ανάρτηση λίγα 24ωρα μετά την καταγγελία βιασμού από την ηθοποιό Έλενα Αθανασοπούλου.

Ο σκηνοθέτης ξεκαθάρισε μέσα από το post του στην προσωπική του σελίδα στο facebook πως δε θα εμπλακεί καμία δημόσια αντιπαράθεση, ενώ σημείωσε πως ο δικηγόρος του κατέθεσε αίτηση για επίσπευση των νόμιμων διαδικασιών.

Η ανάρτηση του Κώστα Κωστόπουλου στο facebook:

«Από την πρώτη στιγμή αυτής της αδιανόητης περιπέτειας ξεκαθάρισα ότι δεν θα εμπλακώ σε κανενός είδους δημόσια αντιπαράθεση με τη ”μηνύτρια” και θα περιμένω με σεβασμό τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης. Η ”μηνύτρια”, όμως, επιλέγει σχεδόν καθημερινά να αναπαράγει την εις βάρος μου ”καταγγελία”, με κωμικά βίντεο, αναρτήσεις στα social media και συνεντεύξεις στα ΜΜΕ.

Πιστεύω ότι όλοι αντιλαμβάνονται πως αυτή η προσπάθεια διασυρμού μου, δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή. Σήμερα το πρωί, ο δικηγόρος μου κατέθεσε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών αίτηση για επίσπευση των νόμιμων διαδικασιών και διερεύνηση της υπόθεσης κατ’ απόλυτη προτεραιότητα. Ελπίζω, έτσι, ότι σύντομα θα μου δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσω την αλήθεια. Σας ευχαριστώ για τη κατανόηση».

Δες την ανάρτηση του Κώστα Κωστόπουλου παρακάτω:

 

Λίγα λεπτά, η Έλενα Αθανασοπούλου συνομίλησε ζωντανά στο Πρωινό με τη Φαίη Σκορδά.

 

Διάβασε επίσης:

Έλενα Αθανασοπούλου: Η ηθοποιός που κατήγγειλε τον Κώστα Κωστόπουλο ξεσπά – «Υπάρχει ένας άνθρωπος που με έχει βιάσει»

Read More

And More