Κώστας Κρομμύδας: Εξιτήριο από το νοσοκομείο, μετά από 13 ημέρες νοσηλείας

Κώστας Κρομμύδας: Εξιτήριο από το νοσοκομείο, μετά από 13 ημέρες νοσηλείας | tlife.gr
Την οικογένειά του και τα αγαπημένα του πρόσωπα ανησύχησε πριν λίγες μέρες ο Κώστας Κρομμύδας, εξαιτίας του σοβαρού προβλήματος υγείας που τον οδήγησε στο νοσοκομείο. Τώρα, όμως, μετά από 13 ημέρες νοσηλείας είναι τελείως καλά και παίρνει εξιτήριο.
Όλα ξεκίνησαν όταν μια απλή αδιαθεσία εξελίχθηκε σε σοβαρή πνευμονία και τον οδήγησε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Η νοσηλεία του εκεί κρίθηκε απαραίτητη, ενώ οι γιατροί τον κράτησαν και παραπάνω μέρες στην κλινική για παρακολούθηση.

/

Ευτυχώς, όμως ο κίνδυνος πέρασε και έτσι εκείνος πήρε εξιτήριο, επιστρέφει σπίτι και είναι έτοιμος για την παρουσίαση του νέου του βιβλίου “Μη με λησμονεί” που θα γίνει τον Ιούνιο.
“Μετά από 13 ημέρες παραμονής στην Ευρωκλινική Αθηνών ήρθε η ώρα να επιστρέψω εντελώς υγιής στο σπίτι και στην οικογένεια μου! Θέλω να ευχαριστήσω το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για την φροντίδα αλλά και την υπομονή που έδειξαν ειδικά τις πρώτες ημέρες της νοσηλείας μου. Κυρίως τον Διευθυντή της παθολογικής κλινικής Γιάννη Ζελενίτσα που από την πρώτη στιγμή η έγκαιρη διάγνωση του απέτρεψε τα χειρότερα”, έγραψε στο προφίλ του στο Facebook, ανεβάζοντας φωτογραφίες με το νοσηλευτικό προσωπικό. .

/

Όσο για τα επόμενα σχέδιά του; Έγραψε: “Και τέλος όλους εσάς που με τα δεκάδες μηνύματα σας καθημερινά, μου δίνατε δύναμη! Σύντομα επιστρέφω στο ραδιόφωνο του love radio 97,5 και γενικότερα σιγά σιγά στους κανονικούς ρυθμούς! Θα σας ενημερώσω άμεσα για το πλήρες πρόγραμμα της περιοδείας του Μη με λησμονεί! Δεν θα γλιτώσετε τόσο εύκολα από εμένα… Να είστε όλοι σας καλά!”.

READ more