Κώστας Κρομμύδας: Φέρνει τα Χριστούγεννα, μέσα από τον “Μύλο των Ξωτικών” στα Τρίκαλα!

Ταλαντούχος ηθοποιός, συγγραφές και τώρα… παρουσιαστής. Ο Κώστας Κρομμύδας δεν ξεχνά ποτέ τη γενέτειρά του -τα όμορφα Τρίκαλα- και φέρνει τα Χριστούγεννα αυτήν την Κυριακή… μέσα από τον “Μύλο των Ξωτικών”!
Για 5η συνεχόμενη χρονιά ο «Μύλος των Ξωτικών», ο Δήμος Τρικκαίων και η e-Trikala A.E. δίνουν το νέο τους ραντεβού με μικρούς και μεγάλους στο μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Ελλάδας για να απολαύσουν με ξεχωριστό τρόπο τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Και την επίσημη έναρξη της εορταστικής περιόδου θα εγκαινιάσει ο Τρικαλινός ηθοποιός και συγγραφέας Κώστας Κρομμύδας.


Η Ιστορία ξεκινάει κάπως έτσι…
Επιτέλους! ο αλευρόΜυλος Ματσόπουλου στα Τρίκαλα φέτος τα Χριστούγεννα ξαναγεννιέται! Τα αγαπημένα μας Ξωτικά συναντούν τους παράξενους Φουρναραίους και το σκηνικό γίνεται ονειρικό. Το σιτάρι έφτασε από καιρό… οι μηχανές πήραν μπροστά και όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσει η πραγματική παραγωγή του αλευριού. Τα Χριστούγεννα στον «Μύλο των Ξωτικών» ήταν μέχρι σήμερα τα πιο Παραμυθένια, τα πιο Γλυκά, τα πιο Μαγικά. Από 27 Νοεμβρίου 2015, τα Ξωτικά, οι αλευροποντικούληδες Φουρναραίοι, οι σταρένιες Νεράιδες, και ένα κάρο βοηθοί τους, υπόσχονται μοναδικές στιγμές.

Η ιστορία μας όμως ξεκινά πριν από μερικούς μήνες…
H μεγάλη παρέα των καλύτερων και πιο γνωστών Φουρναραίων του κόσμου, αποφάσισαν σ’ αυτές τις γιορτές να προσφέρουν παραδοσιακές γεύσεις, χαμόγελα και στιγμές χαράς σε μικρούς και μεγάλους. Επέλεξαν το πιο όμορφο Χριστουγεννιάτικο χωριό της Ελλάδας. Στον «Μύλο των Ξωτικών» αποφάσισαν να στήσουν το παραμυθένιο εργαστήριο τους. Συζήτησαν με τον οικοδεσπότη, τον Άη-Βασίλη… συμφώνησαν όμως και με τα αγαπημένα μας ξωτικά.
Έτσι λοιπόν σήμερα… όλα είναι έτοιμα για πιο Ευτυχισμένα Χριστούγεννα της ζωής σας!

Read More

And More