Κώστας Κρομμύδας: Γιατί βρέθηκε στις φυλακές Δομοκού;

Την Τετάρτη κυκλοφόρησε το νέο του βιβλίο του Κώστα Κρομμύδα, “Μυρωδιά από σανίδι” από τις εκδόσεις Διόπτρα και ήδη ξεκίνησε η περιοδεία σε όλη την Ελλάδα. Με αφορμή, μάλιστα, τα ταξίδια που θα κάνει ο γνωστός συγγραφέας για την προώθηση του νέου του βιβλίου, συμμετέχει σε μια ξεχωριστή πρωτοβουλία με τη στήριξη του εκδοτικού του οίκου.

Συγκεκριμένα, με τις εκδόσεις Διόπτρα ο Κώστας Κρομμύδας στηρίζει έμπρακτα επιλεγμένα σωφρονιστικά ιδρύματα της χώρας, παραχωρώντας κάποια από τα προηγούμενα βιβλία του στη βιβλιοθήκη τους. Αυτές τις μέρες μάλιστα βρέθηκε στις φυλακές Δομοκού, από όπου και ξεκίνησε αυτή η πρωτοβουλία.

“Με τις εκδόσεις Διόπτρα στηρίζουμε έμπρακτα επιλεγμένα σωφρονιστικά ιδρύματα της χώρας. Στo πλαίσιo αυτών των ενεργειών σήμερα παρέδωσα στις φυλακές Δομοκού, αντίτυπα της Ουρανόεσσας για τη δανειστική βιβλιοθήκη των φυλακών. Η συγκεκριμένη ενέργεια θα συνεχιστεί σε όλη τη διάρκεια της περιοδείας μου στην Ελλάδα και σε άλλα κοινωνικά ιδρύματα”., έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram και ανέβασε μια φωτογραφία!

View this post on Instagram

Με τις εκδόσεις Διόπτρα @dioptrabooks στηρίζουμε έμπρακτα επιλεγμένα σωφρονιστικά ιδρύματα της χώρας. Στα πλαίσια αυτών των ενεργειών σήμερα παρέδωσα στις φυλακές Δομοκού, αντίτυπα της Ουρανόεσσας για την δανειστική βιβλιοθήκη των φυλακών. Η συγκεκριμένη ενέργεια θα συνεχιστεί σε όλη τη διάρκεια της περιοδείας μου στην Ελλάδα και σε άλλα κοινωνικά ιδρύματα. @dioptrabooks #krombooks

A post shared by Krommydas Kostas (@krommydaskostas) on

Read More

And More