Κώστας Κρομμύδας: Κίνηση αγάπης στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη! [pics]

Κίνηση αγάπης και ανθρωπιάς από τον ηθοποιό και συγγραφέα Κώστα Κρομμύδα. Μα αφορμή την κρίση λόγω πανδημίας και την ανάγκη για «ταξίδι» μέσω των βιβλίων, ο Κώστας Κρομμύδα σε συνεργασία με το μη κερδοσκοπικό σωματείο «Δεσμός» μοίρασε βιβλία σε νοσηλευτικό προσωπικό  και στους ανθρώπους του Ασύλου Ανιάτων.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω το μη κερδοσκοπικό σωματείο «Δεσμός» που υλοποίησε με τον καλύτερο τρόπο μια ιδέα που είχα για να χαρίσουμε βιβλία στους ανθρώπους του Ασύλου Ανιάτων που με τόση ζεστασιά μας άνοιξαν τις πόρτες και τις καρδιές τους. Διοικητικό και νοσηλευτικό προσωπικό πήραν δώρο βιβλία.

Συγκεκριμένα, 35 αντίτυπα του νέου μου βιβλίου «ΕΒΟΡΑ», δωρεά του Simone Arnaboldi και της εταιρίας REALIZE ITALY τα οποία θα δοθούν στο νοσηλευτικό προσωπικό.

45 βιβλία από τη προσωπική μου συλλογή για την δανειστική βιβλιοθήκη του ιδρύματος.

Η διαδικασία υπογραφής των βιβλίων στον προαύλιο χώρο ήταν μια ιδιαίτερη στιγμή και χάρισε σε όλους μας μια μοναδική εμπειρία και πολλά χαμόγελα. Πραγματικά νιώθω ευγνώμων που συμμετείχα σε αυτή την υπέροχη ενέργεια.

Ο Δεσμός, λειτουργεί από το 2012 ως ένας συνδετικός κρίκος που ενώνει την προσφορά με την ανάγκη εκεί που πραγματικά υπάρχει. Έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των κοινωφελών οργανισμών της Ελλάδας αλλά και την εμπιστοσύνη και αγάπη όλων όσων έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν ανακούφιση όπου υπάρχει ανάγκη.

Από τις πρώτες μέρες της πανδημίας στη χώρα μας, έχει αναλάβει δράση για την ανταπόκριση στον COVID-19 και την ενίσχυση των πιο ευπαθών ατόμων με ποικίλους τρόπους καλύπτοντας ανάγκες σε ιατρικό εξοπλισμό, τεχνολογικό εξοπλισμό, υπηρεσίες, τρόφιμα, απολυμαντικά και πολλά άλλα», έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του ο Κώστας Κρομμύδας.

 

 

Read More

And More