Κώστας Κρομμύδας - Μαρίνα Γιώτη: Ερωτευμένοι στο Μιλάνο! [pics]

Κώστας Κρομμύδας – Μαρίνα Γιώτη: Ερωτευμένοι στο Μιλάνο! [pics] | tlife.gr

Μπορεί το πρόγραμμά τους να είναι ιδιαίτερα φορτωμένο και μοιρασμένο ανάμεσα στη συγγραφή των βιβλίων τους, την επικοινωνία με τους αναγνώστες, τις παρουσιάσεις των βιβλίων και την έρευνα και μια σειρά ακόμη επαγγελματικών υποχρεώσεων, ο Κώστας Κρομμύδας όμως και η αγαπημένη του Μαρίνα Γιώτη φροντίζουν να βρίσκουν πάντα λίγο χρόνο για μικρές αποδράσεις, ακόμη και συνδυάζοντας πολλές φορές δουλειά και διασκέδαση.

Αυτήν τη φορά το γνωστό ζευγάρι βρέθηκε στη βόρεια Ιταλία και απόλαυσε μια ολιγοήμερη ρομαντική απόδραση σε μέρη μαγικά. Λίγες μέρες πριν το Πάσχα, ο Κώστας και η σύζυγός του Μαρίνα ετοίμασαν βαλίτσες και βρέθηκαν στη λίμνη Κόμο, επισκέφτηκαν τα γραφικά χωριά της βόρειας Ιταλίας και έφθασαν ως το κοσμοπολίτικο Μιλάνο.

Αξίζει να αναφέρουμε, πως με αφορμή το ταξίδι στην Ιταλία, το ζευγάρι βρέθηκε στη λίμνη Como και στο σχολείο“Scuola elementare di Alserio”, όπου η συγγραφέας παιδικών βιβλίων υπέγραψε την αγγλική έκδοση της “Σκουφοκοκκινίτσας” που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα!

Το TLIFE τους συνάντησε στην “ευρωπαϊκή πρωτεύουσα της μόδας” στο Μιλάνο να κάνουν τις βόλτες τους μπροστά στο επιβλητικό Duomo και να απολαμβάνουν τον καλό καιρό και την παρέα αγαπημένων φίλων που συνάντησαν εκεί. Με casual chic εμφάνιση και χαμογελαστοί, οι δυο τους πέρασαν από το παραμυθένιο Castello Sforzesco, διέσχισαν την Via Monte Napoleone που καταλήγει στο Duomo και έκαναν μια στάση για να δουν τις βιτρίνες στην Galleria Vittorio Emanuele II.

Οι δυο τους χαλάρωσαν πολύ και απόλαυσαν όμορφες στιγμές μακριά από την Αθήνα, λίγες εβδομάδες πριν την έκδοση και του νέου βιβλίου του Κώστα Κρομμύδα «Μυρωδιά από σανίδι». Το νέο μυθιστόρημα του γνωστού ηθοποιού και συγγραφέα θα κυκλοφορήσει στις 25 Απριλίου από τις εκδόσεις Διόπτρα και ο Κώστας θα ξεκινήσει τη μεγάλη περιοδεία του σε Ελλάδα, Κύπρο και Γερμανία!

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

READ more