Κώστας Κρομμύδας: Στο πλευρό της Μαρίνας του, για την παρουσίαση του νέου της βιβλίου!

Η συγγραφή είναι πλέον οικογενειακή υπόθεση για την οικογένεια του Κώστα Κρομμύδα, με την σύζυγό του Μαρίνα Γιώτη να παρουσιάζει το δεύτερο παιδικό βιβλίο που έγραψε. Τόσο ο γνωστός ηθοποιός και συγγραφέας, όσο και η σύζυγός του, έχουν αφιερωθεί – πέρα από τη φροντίδα της Βαΐας τους – και στα νέα τους παιδιά… τα βιβλία τους!
Τον περασμένο χρόνο η Μαρίνα κυκλοφόρησε το πρώτο της βιβλίο με τίτλο “Η Στιγμούλα” και κέντρισε το παιδικό ενδιαφέρον… Έτσι, ένα χρόνο μετά “η στιγμούλα” της Μαρίνας έγινε δυνατή και είναι έτοιμη να μας αποκαλύψει την ανεξάντλητη δύναμη που κρύβουμε όλοι μέσα μας. Το νέο της βιβλίο κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Διόπτρα και η παρουσίασή του έγινε στο Μουσείο Γουλανδρή στα βόρεια προάστια.

/

Και όπως καταλαβαίνεις από το πλευρό της δεν έλειπε και ο σύζυγός της Κώστας Κρομμύδας, που φωτογραφήθηκε μαζί της και την βοήθησε σε όλη την οργάνωση του event…

/

Όσον αφορά στο βιβλίο “Η Στιγμούλα είναι δυνατή”… μια φορά και έναν καιρό μια μικρή σταγόνα, η Στιγμούλα, είδε από ψηλά ένα πολύ παράξενο χωριό! Σ’ αυτό το χωριό δεν υπήρχε καθόλου νερό, τα παιδιά ήταν θλιμμένα και τα πάντα σκονισμένα. Η Στιγμούλα είναι αποφασισμένη να βοηθήσει να επιστρέψει το χαμόγελο στα πρόσωπα των ανθρώπων. Μα θα χρειαστεί βοήθεια. Σιγά σιγά θα ανακαλύψει ότι η δύναμη που υπάρχει μέσα στον καθένα μας γίνεται πολύ μεγαλύτερη όταν ενώνεται με τη δύναμη των άλλων.

/

Ένα παραμύθι για την ομαδικότητα και την ανεξάντλητη δύναμη που κρύβουμε όλοι μέσα μας.

Read More

And More