Κώστας Κρομμύδας: Θα κάνει απόψε live ανάγνωση του βιβλίου του!

Κώστας Κρομμύδας: Θα κάνει απόψε live ανάγνωση του βιβλίου του! | tlife.gr

Οι εποχές είναι δύσκολες και μετά τη μεγάλη εξάπλωση του κορονοϊού στην Ευρώπη, όλη η Ελλάδα βρίσκεται σε αυτοαπομόνωση. Στην εποχή της άτυπης «καραντίνας» που ακούει στο trend «μένουμε_σπίτι», τα βιβλία είναι η καλύτερη παρέα και ένας τρόπος διαφυγής. Με αίσθημα λοιπόν ευθύνης και αλληλεγγύης, ο Κώστας Κρομμύδας θέλοντας να κρατήσει συντροφιά στους αναγνώστες του, είχε την πρωτότυπη ιδέα να κάνει live ανάγνωση των βιβλίων του.

«Σήμερα το βράδυ στις 22.00 συντονιστείτε στο προφίλ μου για να παρακολουθήσετε σε live μετάδοση την ανάγνωση του πρώτου κεφαλαίου του βιβλίου μου «Η ζωή που έλειπε»! Σας περιμένω…», έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook.

Η υπόθεση του βιβλίου του που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα

Λίγο πριν οι άνεμοι του πολέμου παρασύρουν τον έναν μακριά από τον άλλον, ο Μανόλης και η Ελένη ενώνονται σε έναν έρωτα που τρέφεται από το πάθος της επανένωσής τους, αψηφώντας το κόστος που αυτός θα έχει για τους ίδιους, αλλά και τους δικούς τους ανθρώπους.

Όταν ο Δημήτρης επισκεφθεί το νησί της μητέρας και του θείου του, θα βρεθεί –μέσ’ από μια σειρά αναπάντεχων γεγονότων– αντιμέτωπος με παλιές μνήμες και αλήθειες βαθιά θαμμένες. Την ίδια στιγμή, η Ανίτα θα καταλήξει να κρατά στα χέρια της ένα παλιό ρολόι τσέπης, οι δείκτες του οποίου έχουν σταματήσει για πάντα στη στιγμή που ο έρωτας δύο ανθρώπων πέρασε ανεξίτηλα στην αιωνιότητα. Μαζί με το ρολόι, θα φορέσει στο χέρι της ένα δαχτυλίδι, ανάμνηση του όρκου μιας θυελλώδους αγάπης που έσπασε παντοτινά το φράγμα του χρόνου.

Μια αληθινή ιστορία που δείχνει πόσο ιδιότροπη είναι η μοίρα, πόσο αντέχει μια αγάπη στον χρόνο και πόση ανάγκη έχουμε τον έρωτα και τη συγχώρεση.

READ more