Κώστας Μακεδόνας: Οι σπάνιες φωτογραφίες με την κόρη του – Πήρε πτυχίο ψυχολογίας

Ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα για τον Κώστα Μακεδόνα, καθώς η κόρη του έχει τα γενέθλιά της.

Ο γνωστός καλλιτέχνης, ο οποίος έχει επιλέξει να κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή, το μεσημέρι της Πέμπτη 22/6 έκανε μια σπάνια και τρυφερή ανάρητση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, καθώς θέλησε να ευχηθεί στην κόρη του και δημόσια.

Ο Κώστας Μακεδόνας επέλεξε να ευχηθεί στην μονάκριβή του με την πρώτη τους φωτογραφία από την στιγμή που την κράτησε στην αγκαλιά του και τη συνόδευσε με ένα γλυκό μήνυμα.

«Πρώτη φωτογραφία: Τέτοιες μέρες το 2000. Η κόρη μου λίγων ημερών φωτογραφίζεται με τον χαζομπαμπά της. Η δεύτερη φωτογραφία είναι σημερινή από την ορκωμοσία της ως πτυχιούχος Ψυχολογίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ο χαζομπαμπάς σήμερα σε ρόλο φωτογράφου. Πόση χαρά και συγκίνηση ! Σ´ ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου ! Καλή σταδιοδρομία!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Κώστας Μακεδόνας.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kostas Makedonas (@makedonas_official)

Να θυμίσουμε πως ο Κώστας Μακεδόνας είναι παντρεμένος εδώ και πολλά χρόνια με τη σύζυγό του, Σταυρούλα, με την οποία έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, την Μανολιά και τον Νικόλα.

 

 

Read More

And More